Emne nr.: 090-60296
Emne nr.: 090-60296

Skal familien samles i en særlig anledning, eller må ferien bare godt bære præg af, at I langt om længe har fri og har tid til at være sammen? Så er et feriehus med luksusindretning og egen pool det oplagte valg. Her får man den ekstra snert af luksus, som man har brug for i sine feriedage. Et feriehus med luksusindretning byder nogle gange på ekstra plads, flere badeværelser, spa, sauna eller et aktivitetsrum. Læs altid beskrivelsen, så I ved, hvad I kan se frem til!

Hvis ferieplanerne inkluderer et feriehus med luksusindretning, er det en god ide at booke så tidligt som muligt. Denne type feriehuse er efterspurgte hele året. Jo tættere I kommer på feriens begyndelse, jo færre feriehuse vil der være at vælge mellem.

Er der styr på hvilket feriehus, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få klaret bookingen nu. Når I har lejet et feriehus, er der kun ventetiden tilbage. I kan glæde jer til en dejlig ferie med præcis de oplevelser, der betyder mest for jer.

Den mængde feriehuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde nøjagtig det feriehus, der imødekommer familiens behov. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

At finde dit feriehus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholms idylliske natur gør øen til det perfekte feriemål for familier, der ønsker en afslappende ferie.

For de, der kan lide at klatre, er Bornholm det perfekte sted at holde ferie. De mange klipper og slugter byder på usædvanlige oplevelser.

I Bobbedalen nordøst for Rønne ligger øens største fritliggende vandreblok. Stenen kaldes Bobbestenen og er med sine 48,0 m³ et imponerende syn.

Bornholms hvide rundkirker mod den klare blå himmel er perfekte fotomotiver. Den mindst af disse er Sankt Ols Kirke og den største er Østerlars Kirke.

Fra udsigtsplatformen på det 70 meter høje fyrtårn Hammerfyr er der en betagende udsigt over havet og borgruinen. I klart vejr kan man se helt til den svenske kyst.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit feriehus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det feriehus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit feriehus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det feriehus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 178 sommerhuse