Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Vil du sikre dig en ferie med jeres helt egen poolafdeling? Så er et feriehus med luksus-faciliteter det oplagte valg. Her bestemmer I selv badetiden og kan til enhver tid hoppe i vandet. Et feriehus med pool er den ultimative luksus, man kan have på ferien.

Feriehuse med luksusindretning er utroligt populære. Derfor er det en god ide at booke dit feriehus med pool, så snart I ved, hvor mange der skal med, hvornår I skal afsted, og hvor turen går hen. Når der er styr på bookingen, kan I begynde at glæde jer til luksusferien.

Slip væk fra de vante rammer i et feriehus, hvor I virkelig kan koble af. Brug tiden på at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i lokalområdet. Nu har I endelig en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det feriehus I ender med at booke.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget godt i forhold til, at din søgning efter luksus feriehus frankrig har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af eftertragtede feriehuse. Det er en stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde netop det feriehus, der imødekommer dine ønsker.

Når du har fundet dit feriehus, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lev som Gud i Frankrig når man først har oplevet det en gang, er det svært ikke at falde tilbage.

Synet af lyserøde flamingoer, hvide heste, vilde tyre og adskillige trækfugle i Camargue forbliver en uforglemmelig oplevelse.

Fire historiske Jakobsweg ruter løber gennem Frankrig. Den kendte Via Podiensis rute starter i Le-Puy-en-Velay og slutter i Saint-Jean-Pied-de-Port.

Hvis du elsker sten og havet, er det oplagt af drage mod Bretagne, hvor du kan se stendysser og bautasten stikke op, når du går en tur. Her kan både voksne og børn lade fantasien stikke af, og samle talrige skatte i form af muslingeskaller mm. på stranden.

En tur med den elektriske tandhjulsbane på det 1.485 meter høje Puy de Dôme er en oplevelse for hele familien.

Gennem tiden har mange kunstnere værdsat lyset og livet i Frankrig. I dag kan vi besøge deres hjem og arbejdspladser. Hvad med f.eks. at besøge Von Goghs hjem i Arles eller det psykiatriske hospital i St-Rémy-en-Provence, hvor han tilbragte sine sidste år? Eller et besøg i impressionisten Clause Monets hus med sin vidunderlige have og søerne i Giverny, som begge viser genkendelige motiver fra berømte malerier.

Nøjagtig som filmmottoet "Velkommen til Ch'tis" er Département Nord en fantastisk feriedestination. Ikke kun børn bliver begejstret over de enorme Giants.

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at booke dit feriehus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle feriehuse. Du vil altid være dækket af den, når du lejer dit feriehus hos os.

Hvis du finder det feriehus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det feriehus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 6.443 sommerhuse