Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Lad en feriebolig med luksusindretning bidrage med en skøn følelse af afslapning og velvære på din ferie. Når du lejer din feriebolig med luksusindretning, kan du glæde dig til en ferie med jeres egen swimmingpool. Hvad kan være mere afslappende og luksuriøst end at have denne facilitet til rådighed i din feriebolig, lige når som helst det passer dig?

Før I ved af det, begynder ferien. Lej en feriebolig med luksusindretning allerede i dag og glæd jer til en afslappende ferie med jeres helt egen swimming pool. Når I får bookingen på plads i god tid, får I det største udvalg at vælge mellem. Hvem vil ikke gerne have så mange ferieboliger at vælge mellem, når det gælder den ganske særlige luksusferie?

Er der styr på hvilken feriebolig, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få styr på bookingen nu. Når I har booket en feriebolig, er der kun ventetiden tilbage. I kan glæde jer til en skøn ferie med netop de oplevelser, der betyder mest for jer.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis den feriebolig, der matcher dine krav, er det vigtigt, at du får så mange ferieboliger at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid har det største udvalg af ferieboliger.

Når jagten er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal danne rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen overstået. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ferie i Frankrig betyder sol, strand og havet. Ved feriens ende er hele familien sikker: Vi vil have mere hav…

Fire historiske Jakobsweg ruter løber gennem Frankrig. Den kendte Via Podiensis rute starter i Le-Puy-en-Velay og slutter i Saint-Jean-Pied-de-Port.

Hvert år kan du opleve faverige aktiviteter med dans og sang, når sigøjnerne tager på pilgrimsfærd i Saintes-Marie-de-la-Mer.

I de snævre gader i middelalderbyen Les Baux-de-Provence kommer ridderstemningen frem.

Landsbyen Troglodytique de Rochemenier nær Saumur er en oplevelse for både store og små, selv i dårligt vejr. Her i hulebyen er der mange ting at beundre fra fortiden.

Hvad siger I til en tidsrejse? I Puy de Fou i Vendee, vil du ikke kun støde på gladiatorer og vikinger, der venter dig nemlig et helt særligt opsigtsvækkende natteligt skuespil, i løbet af højsæsonen.

Hvad med en vandretur i fodsporene på den berømte "Skatteøen" forfatter Stevenson, der gik tværs over Cevennerne med sit æsel? Stierne er godt afmærkede.

Du kan være sikker på, at du altid booker din feriebolig til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 6.443 sommerhuse