Emne nr.: 090-60296
Emne nr.: 090-60296

En feriebolig er et skønt hjem væk fra jeres daglige hjem. Her kan I slå benene op, læne jer tilbage og lade roen brede sig. Det er altid skønt at komme væk fra hverdagens rutiner og nyde hinandens selskab - og lige netop her er en feriebolig det optimale valg.

I din søgning efter ”luksus ferie på bornholm” betyder det meget at finde det sted, der giver dig det største udvalg. Du kan glæde dig over, at du er kommet til det rette sted! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange ferieboliger på ét og samme sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over de forskellige ferieboliger.

At finde din feriebolig er et stort skridt på vejen mod en vellykket ferie, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på få minutter.

Tag på en ferie ud over det sædvanlige, når du lejer en feriebolig, hvor den rene og skære luksus venter dig. I en feriebolig med luksusindretning venter jeres helt egen pool på jer! Desuden kan jeres feriebolig byde på andre attraktive faciliteter såsom sauna, spa eller måske et aktivitetsrum med sjove familiespil. Læs altid beskrivelsen på den feriebolig, I har kig på, så I ved, hvad I kan se frem til.

Når ferien i luksuriøse omgivelser venter, er det på tide at booke en feriebolig med luksus faciliteter. Denne ferieform er særligt efterspurgt, og i takt med, at flere familier vælger en feriebolig med luksusindretning til deres ferie, vil udvalget mindskes dag for dag. Vær særlig opmærksom på at få booket i god tid op til landets helligdage og ferier, så I sikrer jer jeres favorit så tidligt som muligt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Leder I efter et roligt og afstressende sted at holde ferie, er Bornholm absolut anbefalelsesværdig.

Stranden ved Dueodde er velbesøgt året rundt af mennesker, der elsker at være ude i naturen. Fra de smukke klitter kan man nyde synet af havet og fordybe sig i sine tanker og drømme.

På oplevelsescenter NaturBornholm kan familien udforske øens mangfoldige natur. Her kan man også se, hvordan øen blev til, og hvilke dyr og planter man kan finde her - og hvilke der er unikke for øen.

Bornholms hvide rundkirker mod den klare blå himmel er perfekte fotomotiver. Den mindst af disse er Sankt Ols Kirke og den største er Østerlars Kirke.

Hammerhavn er et oplagt sted at holde pause, når familien er på vandretur på Bornholm. Her er der små "vandhuller", og det er herfra, man kan tage med på bådture ud på det stålblå hav.

Kan I lide at vandre i jeres ferie, er Bornholm et godt sted at tilbringe familieferien. Et hav af fint markerede vandreruter gør det nemt at opleve øen til fods.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af ferieboliger til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de ferieboliger, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du booker en feriebolig gennem os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 178 sommerhuse