Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Lad en feriebolig med luksusindretning bidrage med følelsen af afslapning og velvære på din ferie. Når du booker din feriebolig med luksusindretning, kan du glæde dig til en ferie med egen swimmingpool. Hvad kan være mere afslappende og luksuriøst end at have denne facilitet til rådighed i din feriebolig, lige når det passer dig?

Ferien i luksuriøse omgivelser venter lige om hjørnet. Det er vores klare anbefaling at booke den feriebolig med luksusindretning, der skal danne rammen om jeres ferie, så tidligt som muligt. Så får I flest muligheder at vælge imellem, og sandsynligheden for at finde det helt rigtige sted bliver bedre. Glæd jer til luksusferien med egen pool i den feriebolig, I vælger.

Ferien er noget specielt, og en feriebolig er den ideelle ramme om den. Herlige oplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad der venter jer i den feriebolig, I bestemmer jer for.

Det er af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt, når du er ved at arrangere jeres forestående ferie. På den måde opnår du nemlig de bedste chancer for at finde præcis den feriebolig, der opfylder jeres ønsker. På det punkt finder du ikke et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af hyggeligt indrettede ferieboliger.

Når du har fundet den feriebolig, du vil have, giver det ingen mening at vente med beslutningen. Book din feriebolig straks, så er alt på plads til en herlig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig har et overudbud af krystalklare floder, som er perfekte til kanosejlads, fiskeri og svømning. Foretrække du roligt vand, så er der masser af (fritids-) søer, hvor tilsyneladende hele Frankrig tager hen for at grille, holde picninc, (sol)bade eller dyrke vandsport. Saltvandselskere kan nyde det rolige Middelhav eller det brusende Atlanterhav.

Hvert år kan du opleve faverige aktiviteter med dans og sang, når sigøjnerne tager på pilgrimsfærd i Saintes-Marie-de-la-Mer.

Normandiet frister med kulturelle byer, et idyllisk opland og en kyst, der både er frodigt grøn og har vidunderlige sandstrande.

Kalder øen? Du kan nu gå over Passage du Gois uden at få våde fødder, når du skal til Île de Noirmoutier.

Avignon er en af de smukkeste byer i verden, og de besøgende kan nyde en fantastisk udsigt over hele området fra det imponerende pavepalads.

De mange fæstningsanlæg fra den kendte bygmester Vaubau, får ikke kun børns hjerter til at slå hurtigere.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle krav til den feriebolig, du leder efter, vil vi gøre en stor indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 6.336 sommerhuse