Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Skal familien samles i en særlig anledning, eller må ferien bare godt bære præg af, at I langt om længe har fri og har tid til at nyde livet sammen? Så er en villa med luksusindretning og egen pool det oplagte valg. Her får man den ekstra følelse af luksus, som man har behov for i sin ferie. En villa med luksusindretning byder nogle gange på ekstra plads, flere badeværelser, spa, sauna eller et aktivitetsrum. Læs altid beskrivelsen, så I ved, hvad I kan glæde jer til!

Du kan med stor fordel leje din villa med luksusindretning, så snart du ved, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og hvor I skal hen. Mange familier søger efter et luksushus, til den forestående ferie. Af den grund er udvalget størst, når du lejer så tidligt som muligt. Når bookingen af din villa med luksusindretning er overstået, kan I godt begynde at glæde jer til ferien begynder.

Der er absolut ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i den villa, du søger efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til den lange række af skønne ferieoplevelser der venter jer.

Søgningen efter en villa klares nemt og enkelt her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af eftertragtede villaer. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde nøjagtig den villa, der passer til jer.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet din villa, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at den villa, du foretrækker, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig landet af kærlighed, mode, gourmet og vand, men det forskelligartet landskab, gør også landet til en drømmedestination for hele familien. Uanset, om far vil fiske, mor vil shoppe, børnene vil lege på stranden eller teenagerne der vil hænge ud, så har Frankrig noget for enhver smag.

Nøjagtig som filmmottoet "Velkommen til Ch'tis" er Département Nord en fantastisk feriedestination. Ikke kun børn bliver begejstret over de enorme Giants.

Provence-Alpes-Côte-d'Azur tilbyder en masse kunst og kultur. Et besøg på det romerske teater fra det 1. århundrede i Orange eller i amfiteateret i Arles samt tyrefægtning er højdepunkterne i regionen.

Landsbyen Troglodytique de Rochemenier nær Saumur er en oplevelse for både store og små, selv i dårligt vejr. Her i hulebyen er der mange ting at beundre fra fortiden.

Ferier i Provence-Alpes-Côte-d'Azur regionen er ferier midt i en begivenhedsrig historie. Tag på en rejse gennem tiden med jeres børn: besøg de romerske udgravninger i Vaison-les-Romains og tag efterfølgende en tur til Mont Ventoux, hvor mange Tour de France cyklister er plagede af de 1912 meter, som de betegner som en rejse fra romertiden til et futurisk forekommende månelandskab.

Hvis I har lyst, kan I strejfe rundt i Provence-Alpes-Côte-d'Azur og udforske det unikke landskab. Med lidt held kan I se både skildpadder, firben og slanger samt orkideer ved Massif des Maures.

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at booke din villa hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle villaer. Du vil altid være dækket af den, når du lejer din villa hos os.

Hvis du finder den villa, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til den villa, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 6.443 sommerhuse