Emne nr.: 090-12692
Emne nr.: 090-12692

Der er overhovedet ingen tvivl om, at hele familien i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe en skøn ferie i det sommerhus, du er på udkig efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til den lange række af skønne ferieoplevelser der venter jer.

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”last minute sommerhus på bornholm”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen gennemført. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Hvor meget kan jeg spare?

Uanset hvilket sommerhus med Last Minute rabat du kigger på, kan du være sikker på én ting: Du vil altid få et afslag på mindst 10% af lejeprisen. Med lidt held, kan du også spare mere end det; det er således ikke sjældent, at vi oplever væsentligt større prisnedsættelser.

Feline Holidays giver dig altid flest nedsatte sommerhuse at vælge mellem, så her får du den bedste mulighed for at få opfyldt drømmen om en ferie til nedsat pris.

Hvornår kan jeg få den største rabat?

Hvis et sommerhus fortsat er ledigt i en bestemt periode, og hvis der er 28 dage eller mindre til denne periode starter, kan ejeren vælge at sænke prisen. Det er imidlertid udelukkende op til den enkelte ejer, så det er ikke noget, der er faste regler for.

Hvor kan jeg finde Last Minute sommerhuse?

Man kan ikke beregne et mønster for, hvor og hvornår man kan finde det ferieområde, der har flest Last Minute tilbud. Der er nemlig lige så mange individuelle beslutninger, som der er ejere; og ingen kan forudsige, hvordan de hver især vælger at forholde sig i en situation, hvor der er udsigt til, at deres sommerhus vil stå ledigt i en periode.

Sådan kommer du videre, hvis der ikke er nogen Last Minute tilbud i øjeblikket

Det betyder, at der godt kan opstå en situation, hvor du, efter at have søgt på ”last minute sommerhus på bornholm”, kommer ind på denne side blot for at konstatere, at du ikke synes, udvalget af nedsatte sommerhuse i dette konkrete område er stort nok. Såfremt denne situation er opstået for dit vedkommende, anbefaler vi dig at gå lidt uden for det område, du oprindelig havde tænkt dig. Jo mere geografisk fleksibel du er, jo flere Last Minute sommerhuse vil der nemlig være at vælge mellem.

Vent ikke med at booke dit sommerhus

Alt efter hvornår på året du er på jagt efter ”last minute sommerhus på bornholm” og alt efter, hvor fleksibel du er i forhold til geografi, kan det være mere eller mindre svært at finde det helt perfekte sted. Når du har fundet et sommerhus med rabat, som du er tilfreds med, er der derfor ikke nogen grund til at vente. Lej dit sommerhus med det samme. På den måde er du sikker på, at besparelsen havner i dine lommer - og du eliminerer risikoen for, at en anden kommer først.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På grund af de mange attraktioner og den unikke natur er Bornholm et feriemål, som vil begejstre hele familien.

Lundesten er den største og bedste bevarede passagergrav på Bornholm. Graven ligger i den sydlige del af øen, og den giver et godt indblik i "tragtbægerkulturen" omkring år 3000 f.Kr.

En af de særlige seværdigheder på Bornholm er rundkirken Østerlars, der ligger nær Gudhjem. Rundkirken er den største af de i alt fire af slagsen på øen.

Ved Nexø på den østlige del af Bornholm ligger Sommerfugleparken. Et betagende sted med mere end 1000 farvestrålende sommerfugle, der flyver frit omkring i det store glashus.

En vandretur rundt om Helligdomsklipperne med nedstigning ad gangbroer og trappetrin til stranden er en uforglemmelig oplevelse for vandreglade familier.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 929 sommerhuse