Emne nr.: 357-FR-38750-11
Emne nr.: 357-FR-38750-11

Ferien er noget særligt, og et feriehus er den ideelle ramme om den. Skønne ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad der venter jer i det feriehus, I beslutter jer for.

Når du er på jagt efter et feriehus til familiens næste ferie, er det af stor betydning, at det feriehus, du beslutter dig for, imødekommer så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det feriehus, du helst vil have, er det tid til at få gennemført bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Hvor mange penge kan jeg spare?

Når du lejer et feriehus med Last Minute rabat, er det helt sikkert, at du som udgangspunkt vil få et afslag på 10%. Men vi ser nu tit, at besparelsen er væsentligt større.

Feline Holidays giver dig altid det nemmeste og det bedste overblik over de nedsatte feriehuse, du kan vælge mellem. Forklaringen er, at vi har det største udvalg - og derfor er muligheden for at finde et feriehus med en god besparelse bedst hos os.

Hvornår kan jeg få den største rabat?

Hvis et feriehus ikke er blevet udlejet senest 4 uger før en given ankomstdato, kan det være, at prisen bliver sat ned. I den situation beslutter nogle ejere nemlig at sætte prisen ned for at få udlejet deres feriehus, men det findes der ikke nogen regler for.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Der er ligeledes heller ikke nogen regler for i hvilke områder, du finder feriehuse med Last Minute rabat. Det afhænger helt og holdent af udbud og efterspørgsel i de enkelte ferieområder og af, om der er ejere, der er villige til at sænke prisen for at få udlejet deres feriehus.

Jeg kan ikke se nogen Last Minute tilbud lige nu - hvad gør jeg?

Hvis der ikke er nogen Last Minute tilbud i det område, du egentlig havde tænkt dig til at starte med, anbefaler vi, at du udvider din søgning, sådan at du søger i et større geografisk område. Jo færre krav du stiller, jo flere feriehuse med rabat vil du få at vælge mellem.

Book dit Last Minute tilbud når du finder det

De forskellige Last Minute feriehuse er eftertragtede, så når du finder det feriehus, du gerne vil have, så sørg for at få booket dit feriehus straks.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Franskmændene lever efter mottoet "Il faut tout prendre au sérieux, mais rien au tragique", et citat af Louis Adolphe Thiers. Mottoet beskriver præcis, hvad feriegæsterne føler, når de besøger Frankrig. Resultatet er afslappende par, afslappende forældre og afslappende børn.

Næsten som på et kitsch postkort, kan man se det turkisblå vand i Vendon i slugten af samme navn, som er et af de smukkeste steder i Europa. Slugten opstod efter den sidste istid. Eventyrlystne familier kan vandre eller sejle i kano til slugten.

Hvad siger I til en tidsrejse? I Puy de Fou i Vendee, vil du ikke kun støde på gladiatorer og vikinger, der venter dig nemlig et helt særligt opsigtsvækkende natteligt skuespil, i løbet af højsæsonen.

Gennem tiden har mange kunstnere værdsat lyset og livet i Frankrig. I dag kan vi besøge deres hjem og arbejdspladser. Hvad med f.eks. at besøge Von Goghs hjem i Arles eller det psykiatriske hospital i St-Rémy-en-Provence, hvor han tilbragte sine sidste år? Eller et besøg i impressionisten Clause Monets hus med sin vidunderlige have og søerne i Giverny, som begge viser genkendelige motiver fra berømte malerier.

Paris, kærlighedens by, men også byen for familier: shopping, spadsereture gennem parker eller en masse sjov i Disneyland.

Du kan være sikker på, at du altid booker dit feriehus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det feriehus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende et feriehus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit feriehus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af feriehuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 3.138 sommerhuse