Emne nr.: 357-FR-38750-11
Emne nr.: 357-FR-38750-11

Ferien er noget ganske særligt, og en feriebolig er den optimale ramme omkring den. Uforglemmelige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad I kan se frem til i den feriebolig, I bestemmer jer for.

Når du er på jagt efter en feriebolig til familiens næste ferie, er det af stor betydning, at den feriebolig, du beslutter dig for, imødekommer så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med den feriebolig, du helst vil have, er det tid til at få gennemført bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Du sparer mindst 10%

Uanset hvilken feriebolig med Last Minute rabat du har kig på, kan du være sikker på én ting: Du vil altid få en besparelse på mindst 10% af lejeprisen. Med lidt held, kan du også spare mere end det; det er således ikke sjældent, at vi ser betydeligt større rabatter.

Det er ingen sag at få et overblik over alle mulighederne hos os, fordi vi har samlet det største udvalg af Last Minute ferieboliger her på Feline Holidays og gjort det nemt at søge mellem dem.

Hvornår kan jeg få den største rabat?

Last Minute rabatter opstår udelukkende i situationer, hvor der er udsigt til, at en feriebolig ikke bliver udlejet i den nærmeste fremtid. Konkret kan rabatter opstå, når der er fire uger eller mindre til begyndelsen på en periode, hvor en feriebolig ikke er blevet udlejet.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Man kan ikke på et vilkårligt tidspunkt sætte fingeren på et specifikt ferieområde og sige, at her kan man finde de fleste Last Minute tilbud. Det hænger sammen med, at det, som nævnt ovenfor, kun er de enkelte ejere, der kan bestemme, om priserne skal sættes ned.

Jeg kan ikke se nogen Last Minute tilbud lige nu - hvad gør jeg?

Alt efter, hvornår du går på jagt efter ”last minute feriebolig frankrig”, kan antallet af tilbud variere en del. Det hænger sammen med de årsager, der er beskrevet ovenfor. Antallet af nedsatte ferieboliger kan i uheldige situationer være helt nede på nul - eller der kan være så få, at ingen af ferieboligerne matcher dine krav. I den situation tilråder vi, at du er fleksibel i forhold til geografien. Kort sagt: Jo større et område du er villig til at overveje, jo flere nedsatte ferieboligerne vil du få at vælge mellem.

Vent ikke med at booke din feriebolig

Et gammelt ordsprog siger, at ”den, der gemmer til natten, gemmer til katten”. Det er i høj grad rigtigt, når vi taler om Last Minute ferieboliger. Hvis du finder præcis den feriebolig, der opfylder dine krav, skal du sørge for at få klaret bookingen med det samme. Hvis du venter, er der en høj risiko for, at din feriebolig ikke længere er på markedet, når du kommer tilbage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig har et overudbud af krystalklare floder, som er perfekte til kanosejlads, fiskeri og svømning. Foretrække du roligt vand, så er der masser af (fritids-) søer, hvor tilsyneladende hele Frankrig tager hen for at grille, holde picninc, (sol)bade eller dyrke vandsport. Saltvandselskere kan nyde det rolige Middelhav eller det brusende Atlanterhav.

Kalder øen? Du kan nu gå over Passage du Gois uden at få våde fødder, når du skal til Île de Noirmoutier.

Synet af lyserøde flamingoer, hvide heste, vilde tyre og adskillige trækfugle i Camargue forbliver en uforglemmelig oplevelse.

Hvert år kan du opleve faverige aktiviteter med dans og sang, når sigøjnerne tager på pilgrimsfærd i Saintes-Marie-de-la-Mer.

Cité souterraine de Naours (grotterne af Naours) i Somme-området lader dig gå på opdagelse og se, hvordan mennesker og dyr engang boede i huler langt under jorden.

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 3.137 sommerhuse