Emne nr.: 140-ISP211
Emne nr.: 140-ISP211

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og nøjagtig de ferieoplevelser, I selv skaber, er en meget stor del af glæden ved at holde ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de oplevelser, som venter jer i nærområdet.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue et væld af forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en vellykket ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Du kan til enhver tid leje et sommerhus op til 35 dage online. Hvis du har brug for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine ønsker.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan genhuses gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os på +45 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis du har brug for det. Vi har mange års erfaring med denne type opgaver og har i årevis hjulpet mange virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere tid. Vi kan udforme et tilbud, der opfylder netop dine behov, både i forhold til det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor lang en periode, der er tale om.

Filmproduktioner

Er du ansvarlig for at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af Danmark gennem længere tid? Så kan vi hjælpe dig. Med et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, der er tale om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der matcher dine behov.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der betyder, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus tæt ved din hjemadresse. Det er muligt at booke op til 5 uger online.

Hvis det ikke er muligt at afslutte dit projekt i løbet af 5 uger, er der ingen grund til at ligge søvnløs over det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken del af landet du har brug for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til enhver tid booke et sommerhus op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt før, det er muligt at I kan overtage jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har brug for en periode til og med 5 uger, kan du allerede nu booke din midlertidige indkvartering ved Italien online her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer netop dine behov. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt brug for et andet sted at bo?

Ind imellem kan et endegyldigt brud på et forhold opstå på sådan en måde, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tage hensyn til, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der altså brug for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på Feline Holidays finder du et enormt udvalg af sommerhuse i alle egne af landet. Du kan når som helst leje et sommerhus i en periode på op til 5 uger direkte over nettet. Ofte er der imidlertid behov for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu er muligt. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Italien i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan flytte ind i den bolig, I drømmer om? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har brug for op til 5 uger, kan du uden videre booke det sommerhus, du foretrækker her på portalen.

Hvis du har behov for mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et løsningsforslag, der passer til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Er du i gang med at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du i gang med den afgørende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er en periode på nogle uger i et sommerhus en god løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan når som helst booke op til 5 uger direkte her på Feline Holidays. Hvis du har behov for mere, er det også en mulighed. Kontakt os, så udarbejder vi en løsning, der passer nøjagtigt til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden egn af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig fint bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du uden videre leje dit sommerhus online. Hvis du har brug for mere end det, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nært medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling på et sygehus i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man ønsker at være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, så lad os endelig høre fra dig. Vi hjælper gerne.

Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ved Palazzo Del Monte, der står i bymidten, finder I rådhuset Monte San Savinos. Om aftenen lyses facaden op og en hyggelig stemning spreder sig på de lune sommeraftener.

Borgen Rocca Senese fra 1352 har to forskellige tårne og bruges i dag som rådhus for byen Casole d´Elsa. Borgen kan ses på en hyggelig gåtur gennem byen.

Dykning er en yndet fritidsaktivitet i Italien. Under overfladen i det azurblå Middelhav kan man opleve mystiske vrag, skumle grotter og farvestrålende fiskestimer .

Riparbella er en hyggelig by, der egner sig godt til familier, der vil tilbringe ferien sammen. Maremma byder på et lækkert italiensk køkken med råvarer direkte fra de omkringliggende marker.

Det massive Fortezza Spagnola, der troner over Porto Santo Stefano, afspejler byens historiske betydning. Fortet blev bygget af habsburgerne i det 17. århundrede og råder over en cisterne og en vindebro. Fra terrassen har man en smuk udsigt over byen nedenfor.

I Arezzo finder man mange kulturelle monumenter. Hvis man endnu ikke er mættet af kultur og historie, kan dagsture til byerne Siena og Firenze varmt anbefales. Efter en times kørsel, kan besøgende iagttage flere seværdigheder, der hører til UNESCO´s verdensarvsliste.

Opførelsen af akvædukten, der skulle forsørge Pitiglianos gamle bydel med vand, blev påbegyndt i det 16. århundrede. Akvædukten stod dog først færdig i det 17. århundrede, hvor Medici-familien regerede i byen.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 4.050 sommerhuse