Emne nr.: 160-H0036
Emne nr.: 160-H0036

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det opfylder jeres ønsker. Hvad er vigtigst for jer, når I lejer et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og alene op til jer.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker, har det stor betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

Når din søgning efter ”langtidsleje sommerhus bornholm” er ved at være ved vejs ende, fordi du har fundet netop det sommerhus, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Du kan til enhver tid booke et sommerhus op til 35 dage online. Hvis du har behov for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine ønsker.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet er i gang? Det er ikke et problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er brug for det. Vi har mange års erfaring med denne slags opgaver og har før hjulpet mange firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan udarbejde et løsningsforslag, der opfylder præcis dine krav, både i forhold til det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor længe den midlertidige indkvartering vil være aktuel.

Filmproduktioner

Er du ansvarlig for at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af Danmark gennem længere tid? Så kan vi hjælpe dig. Med et meget stort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, der er tale om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der imødekommer dine krav.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der betyder, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger direkte over nettet.

Hvis det er umuligt at afslutte dit projekt i løbet af 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken landsdel du har brug for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan altid leje et sommerhus op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt før, der er mulighed for, at I kan flytte ind i jeres nye bolig? Det er ikke et problem. Hvis du har brug for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du med det samme booke din midlertidige indkvartering ved Bornholm online her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der opfylder netop dine ønsker. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har akut behov for tag over hovedet?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold opstå på sådan en måde, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor man ikke har noget sted at bo. Der kan ydermere være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tænke på, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der altså brug for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på portalen finder du et enormt udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark. Du kan uden videre leje et sommerhus i op til 35 dage direkte over nettet. I mange tilfælde er der dog behov for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn med i billedet, ønsker man ofte så få adresseskift, som muligt. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Bornholm i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at flytte ind i den bolig, I drømmer om? I sådan en situation er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du allerede nu booke det sommerhus, du foretrækker her på hjemmesiden.

Hvis du har behov for mere end det, er det også muligt. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et uforpligtende forslag til en løsning, der passer til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Skal du til at i gang med at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du i gang med den afsluttende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de vante omgivelser ikke byder på den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan når som helst leje op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du ønsker mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer lige netop til dine specifikke behov.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden del af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at kunne flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du uden videre booke dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har brug for en længere periode, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine ønsker. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling på et hospital i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du har brug for hjælp omkring bookingen, eller hvis du har behov for mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hele familien vil synes om at opleve Bornholm på cykel. Den smukke natur byder på skyggefulde skove, hvide strande og stenede klipper.

Den maleriske gamle bydel i Svaneke på Bornholms nordøstlige side er et af øens mest populære udflugtsmål. Den charmerende by har en atmosfære af gamle dage og indbyder til et smut rundt i de gamle gader.

Ved Nexø på den østlige del af Bornholm ligger Sommerfugleparken. Et betagende sted med mere end 1000 farvestrålende sommerfugle, der flyver frit omkring i det store glashus.

Stranden ved Dueodde er velbesøgt året rundt af mennesker, der elsker at være ude i naturen. Fra de smukke klitter kan man nyde synet af havet og fordybe sig i sine tanker og drømme.

I købmandsgården Grønbechsgård i Hasle kan man købe kunsthåndværk fra hele Bornholm og forskellige andre områder af Danmark.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 657 sommerhuse