Emne nr.: 090-60296
Emne nr.: 090-60296

En hytte er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan bruge den, nøjagtig som I vil. Hyg jer i jeres udvalgte hytte og tag på udflugter i lokalområdet. Der venter jer alle tiders ferie med dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter den hytte, der skal forme rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende hytter. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på mange forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan fokusere på at finde præcis den hytte, der passer til din familie.

At finde din hytte er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er klaret, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Pak alle boldspil, børn, hunde og katte i bilen og sæt kursen mod den hytte med husdyr tilladt, som I har lejet. Det er altid dejligt, når alle, inklusiv de firbenede, kan være med, når ferien står for døren.

Din søgning efter ”hytte på bornholm med hund” har bragt dig her til portalen, og det er faktisk et stort skridt på vejen mod at finde den hytte, familien drømmer om. Forklaringen? Den er, at vi når som helst tilbyder dig det største udvalg af hytter, hvor husdyr gerne må komme med. Derfor vil du altid få de bedste muligheder for at finde en hytte, der matcher dine krav til indretning og beliggenhed, når du søger hos os.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholm er et paradis for alle, der holder af naturen. Øen har mange naturskønne landskaber.

Naturen på Bornholm indbyder til familieskovtur, og til en sådan må I ikke glemme at lægge den lokale specialitet, røgede sild, i madkurven.

Tæt på Gudhjem ligger Melstedgård Landbrugsmuseum og Madkulturhus. Her kan børn og voksne opleve og selv være med til at udføre arbejdet på bondegården, som det foregik i gamle dage.

Troldeskoven nær havnebyen Tejn på Bornholm er noget helt specielt. Her finder man den store bautasten "Troldestenen" og skibssætningen fra yngre jernalder, der består af 14 bautastene.

De lange bornholmske strande byder på mange timers fornøjelse. Her kan man flyve med drager med børnene, og går man en tur langs vandet, kan man samle muslingeskaller og finde rav som dejlige souvenirs fra ferien.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer din hytte til den billigste pris her på siden. Som kunde her på siden kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde den hytte, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af hytter. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 537 sommerhuse