Emne nr.: 357-FR-00003-51

Det er altid hyggeligt at arrangere ferien sammen. Book en feriebolig og lad hele familien tage del i planlægningen. Hvor skal I hen, og hvad kan man lave i området? Når I har undersøgt, hvilke oplevelser der venter jer, kan I begynde at glæde jer til turen.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde netop den feriebolig, der opfylder jeres ønsker. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige ferieboliger.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Vil I gerne have det største udvalg at vælge ud fra, når I søger efter "handicapvenlig feriebolig frankrig"? Se alle ferieboliger, der er handicapvenlige, her på siden. På den måde kan I bedst muligt finde den feriebolig, der matcher jeres ønsker og behov.

Har I spørgsmål om ferien i handicapvenlige rammer, står vi til rådighed på +45 8724 2251 eller info@feline.dk. Vi hjælper gerne med at finde netop den feriebolig, der er det helt rigtige for jer - uanset hvilke ønsker og krav I måtte have.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ferie i Frankrig betyder sol, strand og havet. Ved feriens ende er hele familien sikker: Vi vil have mere hav…

Hvert år kan du opleve faverige aktiviteter med dans og sang, når sigøjnerne tager på pilgrimsfærd i Saintes-Marie-de-la-Mer.

En tur med den elektriske tandhjulsbane på det 1.485 meter høje Puy de Dôme er en oplevelse for hele familien.

Talrige forhistoriske steder som f.eks. Hulemalerierne i Vézére dalen eller findestedet af Cro-Magnon manden i Les Eyzies-de-Tayac tager dig med tilbage til urtiden.

Talrige fritids- og forlystelsesparker som f.eks. Disneyland i Paris, Festyland i Normandiet, Futuroscope i Chasseneuil-de-Poitou eller Vulcania i Auvergne tilbyder familien en eller flere oplevelsesrige dage.

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 64 sommerhuse