Emne nr.: 540-179671-145086
Emne nr.: 540-179671-145086

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en afgørende del af glæden ved at holde ferie i en feriebolig. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede feriebolig og de oplevelser, som venter jer i lokalområdet.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop den feriebolig, der opfylder dine ønsker, er det vigtigt, at du får så mange ferieboliger at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst giver dig det største udvalg af ferieboliger.

Når jagten er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal danne rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen klaret. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

Leder I efter en feriebolig med særligt gode forhold for kørestolsbrugere eller andre handicapvenlige faciliteter? Find det største udvalg af ferieboliger, hvor der er særligt gode adgangsforhold her på siden.

Sidder I tilbage med spørgsmål til den feriebolig, I gerne vil booke, kan I ringe på (+45) 8724 2251 eller skrive til os på info@feline.dk. Vi hjælper jer gerne videre med bookingen af den feriebolig, I ønsker at leje til jeres handicapvenlige ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Når du rejser til Frankrig kan du ikke undgå at støde på en masse vand: vand i form af mineralvand eller i form af en flod, sø eller et hav.

Hvad med en vandretur i fodsporene på den berømte "Skatteøen" forfatter Stevenson, der gik tværs over Cevennerne med sit æsel? Stierne er godt afmærkede.

Huleboligerne til mennesker, den idylliske by Talmont eller Palmyre Zoo, finder du ved det største flodudløb i Europa, Gironde udløbet.

Næsten som på et kitsch postkort, kan man se det turkisblå vand i Vendon i slugten af samme navn, som er et af de smukkeste steder i Europa. Slugten opstod efter den sidste istid. Eventyrlystne familier kan vandre eller sejle i kano til slugten.

Hvad siger I til en tidsrejse? I Puy de Fou i Vendee, vil du ikke kun støde på gladiatorer og vikinger, der venter dig nemlig et helt særligt opsigtsvækkende natteligt skuespil, i løbet af højsæsonen.

En tur med den elektriske tandhjulsbane på det 1.485 meter høje Puy de Dôme er en oplevelse for hele familien.

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 61 sommerhuse