Emne nr.: 307-FR8480.124.1
Emne nr.: 307-FR8480.124.1

Din søgning efter en feriebolig, der ligger tæt ved vandet, er første skridt på vejen mod en uforglemmelig ferie for hele familien. Ikke alene kan I se frem til nogle dejlige timer på stranden; I kan også roligt glæde jer til de oplevelser, som lokalområdet omkring jeres feriebolig i øvrigt byder på.

Det er altid hyggeligt at leje en feriebolig. Her føler man sig hurtigt hjemme. Når man kommer væk fra den travle hverdag, er der bedre tid til hinanden. Den tid kan I nyde sammen i netop den feriebolig, I ender med at booke. Glæd jer til en velfortjent ferie!

Søgningen efter en feriebolig foregår nemt og enkelt her på Feline Holidays. Her får du nemlig altid det største udvalg af ferieboliger. Det giver dig den vældig store fordel, at du kan danne dig et overblik over alle mulighederne på ét sted. Du bliver altså fri for at skulle holde styr på mange hjemmesider men kan i stedet koncentrere dig om at finde netop den feriebolig, der opfylder jeres ønsker.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet din feriebolig, er næste skridt at få bookingen overstået. I denne situation er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen klaret, sådan at den feriebolig, der er din favorit, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foretages nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig, landet med over 40 UNSECO verdensnaturarvssteder, skal man have besøgt mindst én gang!

Synet af lyserøde flamingoer, hvide heste, vilde tyre og adskillige trækfugle i Camargue forbliver en uforglemmelig oplevelse.

Provence-Alpes-Côte-d'Azur tilbyder en masse kunst og kultur. Et besøg på det romerske teater fra det 1. århundrede i Orange eller i amfiteateret i Arles samt tyrefægtning er højdepunkterne i regionen.

I de snævre gader i middelalderbyen Les Baux-de-Provence kommer ridderstemningen frem.

Nyons i Auvergne-Rhône-Alpes regionen er kendt for sine velsmagende oliven og gode olivenolie. Et lille tip er at besøge det ugentlige marked, hvor man kan finde alt, hvad hjertet begærer.

Huleboligerne til mennesker, den idylliske by Talmont eller Palmyre Zoo, finder du ved det største flodudløb i Europa, Gironde udløbet.

Næsten som på et kitsch postkort, kan man se det turkisblå vand i Vendon i slugten af samme navn, som er et af de smukkeste steder i Europa. Slugten opstod efter den sidste istid. Eventyrlystne familier kan vandre eller sejle i kano til slugten.

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.542 sommerhuse