Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Planlæg opholdet i din skiferie, så det opfylder familiens ønsker. Hvad har størst betydning for jer, når I lejer en skiferie: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt op til jer.

I din søgning efter en skiferie har det stor betydning for dig, at du får så mange skiferier som muligt at vælge mellem. Herved forøger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af skiferier angår, er du i de bedste hænder. Forklaringen er at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af skiferier. Hver eneste dag, året rundt.

Når din søgning efter ”ferielejlighed frankrig ski” er ved at være ved slut, fordi du har fundet nøjagtig den skiferie, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig din skiferie i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Uanset, om I er til sorte pister, eller om børnebakken rækker, bliver skiferien ekstra god, når I lejer en hytte. I sneklædte omgivelser kan I glæde jer til at vende hjem til en hyggelig hytte efter en dag med fuld fart og sjove aktiviteter på programmet. Efter en lang dag i sneen, er det dejligt at kunne slå benene op, slappe af og føle sig hjemme i den hytte, man har lejet.

I din jagt på en skiferie er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange skiferier som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende skiferier.

At finde din skiferie er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig hører til et af de mest besøgte ferielande i Europa og score point gennem sit afvekslende landskab.

Ikke langt fra den belgiske grænse ligger Parc Naturel I'Avesnois, en skøn feriedestination: ridetur på mini ponyer ved Lac du Val-Joly, afslapning ved søen eller vandreture i området.

Paris, kærlighedens by, men også byen for familier: shopping, spadsereture gennem parker eller en masse sjov i Disneyland.

Avignon er en af de smukkeste byer i verden, og de besøgende kan nyde en fantastisk udsigt over hele området fra det imponerende pavepalads.

Synet af lyserøde flamingoer, hvide heste, vilde tyre og adskillige trækfugle i Camargue forbliver en uforglemmelig oplevelse.

Hvad siger I til en tidsrejse? I Puy de Fou i Vendee, vil du ikke kun støde på gladiatorer og vikinger, der venter dig nemlig et helt særligt opsigtsvækkende natteligt skuespil, i løbet af højsæsonen.

Nyons i Auvergne-Rhône-Alpes regionen er kendt for sine velsmagende oliven og gode olivenolie. Et lille tip er at besøge det ugentlige marked, hvor man kan finde alt, hvad hjertet begærer.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din skiferie.

Hvis du finder den skiferie, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af en skiferie, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til din skiferie.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige krav til den skiferie, du kigger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 15.994 sommerhuse