Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Her på siden kan du i løbet af få minutter finde netop den ferielejlighed med pool, der imødekommer jeres behov. Forklaringen er, at du hos os får det største udvalg af disse luksuriøse ferielejligheder. Jo flere du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde det helt rette sted. Lige så nemt og ukompliceret som det er at finde den ferielejlighed du foretrækker, lige så nemt og enkelt er det at få overstået bookingen efterfølgende.

Når du har fundet og lejet din ferielejlighed, kan du læne dig tilbage i visheden om, at alt nu er i den skønneste orden. Det eneste, der mangler, er, at afrejsedagen oprinder. I mellemtiden kan I alle se frem til et skønt ophold, hvor I har fri adgang til jeres helt egen pool. Det er ferie på første klasse - og den venter på jer.

Det kan virke fuldstændig uoverskueligt at arrangere en hel uges ferie, hvor I alle kan komme med, når man er uden for den tid af året, hvor skolerne holder ferie. Alles kalendere er propfulde, næsten uanset hvor langt man kigger frem. Heldigvis er der en anden løsning: Vælg i stedet et weekendophold eller en miniferie. Så skal I kun finde 2-4 dage, og så bliver det betydeligt nemmere at få tingene til at hænge sammen.

Uanset hvilken ferielejlighed du vælger, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der venter jer en uforglemmelig ferie i en ferielejlighed med en hyggelig indretning og mange muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som nærområdet byder på.

I din søgning efter ”ferielejlighed frankrig pool” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange ferielejligheder på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt får overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet din ferielejlighed, er det vigtigt, at du får bookingen på plads. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted på en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig, landet med over 40 UNSECO verdensnaturarvssteder, skal man have besøgt mindst én gang!

Provence-Alpes-Côte-d'Azur tilbyder en masse kunst og kultur. Et besøg på det romerske teater fra det 1. århundrede i Orange eller i amfiteateret i Arles samt tyrefægtning er højdepunkterne i regionen.

Avignon er en af de smukkeste byer i verden, og de besøgende kan nyde en fantastisk udsigt over hele området fra det imponerende pavepalads.

I de snævre gader i middelalderbyen Les Baux-de-Provence kommer ridderstemningen frem.

Hvis I har lyst, kan I strejfe rundt i Provence-Alpes-Côte-d'Azur og udforske det unikke landskab. Med lidt held kan I se både skildpadder, firben og slanger samt orkideer ved Massif des Maures.

I dag kan man opleve den vanvittige ødelæggelse der er i bunkeranlægget i Normandiet. Besøg de mange krigsskuepladsen - såsom Omaha Beach og Utah Beach, hvor de allierede lagde til på D-Day - som viser natur-skønhederne, men giver også stof til eftertanke.

La Grande Motte har den smukkeste sandstrand i Camargue, og er det perfekte for børnefamilier at samles om sommeren. I kan også slentre en tur langs havnen eller nyde en bouillabaisse på restauranterne.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke din ferielejlighed hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores ferielejligheder. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker din ferielejlighed hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder den ferielejlighed, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din ferielejlighed, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af ferielejligheder og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 6.360 sommerhuse