Emne nr.: 307-FR8480.124.1
Emne nr.: 307-FR8480.124.1

En ferielejlighed med havudsigt er altid garanti for en skøn ferie. I vil bo i skønne omgivelser og altid have nem adgang til stranden. Samtidig er der naturligvis også nem adgang til gåture og udflugter i lokalområdet.

Her på siden finder du til enhver tid det største udvalg af ferielejligheder med havudsigt, hvilket giver dig de bedste chancer for at finde præcis den ferielejlighed, der matcher familiens ønsker og krav. Når du har fundet din ferielejlighed, kan du nemt og enkelt booke det direkte over nettet.

Ferielejligheder er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der findes lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, der er masser af den, og det er naturligvis helt op til jer, hvad I vil bruge den til. Med nem adgang til oplevelser i nærområdet, står alle muligheder åbne.

Det betyder meget, at du får så stor en mængde af ferielejligheder at vælge mellem, når du har søgt efter ”ferielejlighed frankrig havudsigt”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når din søgning efter ”ferielejlighed frankrig havudsigt” er ved at være ved slut, fordi du har fundet netop den ferielejlighed, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen overstået, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig din ferielejlighed i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Franskmændene lever efter mottoet "Il faut tout prendre au sérieux, mais rien au tragique", et citat af Louis Adolphe Thiers. Mottoet beskriver præcis, hvad feriegæsterne føler, når de besøger Frankrig. Resultatet er afslappende par, afslappende forældre og afslappende børn.

Ferier i Provence-Alpes-Côte-d'Azur regionen er ferier midt i en begivenhedsrig historie. Tag på en rejse gennem tiden med jeres børn: besøg de romerske udgravninger i Vaison-les-Romains og tag efterfølgende en tur til Mont Ventoux, hvor mange Tour de France cyklister er plagede af de 1912 meter, som de betegner som en rejse fra romertiden til et futurisk forekommende månelandskab.

Paris, kærlighedens by, men også byen for familier: shopping, spadsereture gennem parker eller en masse sjov i Disneyland.

Hvad med en vandretur i fodsporene på den berømte "Skatteøen" forfatter Stevenson, der gik tværs over Cevennerne med sit æsel? Stierne er godt afmærkede.

Hvis du elsker sten og havet, er det oplagt af drage mod Bretagne, hvor du kan se stendysser og bautasten stikke op, når du går en tur. Her kan både voksne og børn lade fantasien stikke af, og samle talrige skatte i form af muslingeskaller mm. på stranden.

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din ferielejlighed.

Skulle du finde den ferielejlighed, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din ferielejlighed, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferielejligheder. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.846 sommerhuse