Emne nr.: 090-60296
Emne nr.: 090-60296

Når familien skal på ferie, er det selvfølgelig hele familien, det handler om. Alle skal med, også hunden. Det er skønt at kunne glæde sig til en dejlig ferie i en ferielejlighed med en hyggelig indretning, en god beliggenhed og masser af plads omkring jer.

På Feline Holidays kan du finde det største udvalg af kæledyrsvenlige ferielejligheder. Her er der plads til mellem 1 og 4 husdyr. Når din ferielejlighed med husdyr tilladt er booket, kan alle familiemedlemmer glæde sig til afgang.

Book en ferielejlighed og glæd jer til alt det gode, ferien fører med sig: Tid til hinanden, uforglemmelige oplevelser og hyggelige timer sammen. En ferielejlighed er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie!

Din søgning efter ”ferielejlighed bornholm med hund” har lige taget et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende ferielejligheder. Fordelen for dig er, at du kan danne dig et overblik over alle mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde netop den ferielejlighed, der imødekommer familiens behov.

At finde din ferielejlighed er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver klaret. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen, for andre end du kan være på jagt efter samme ferielejlighed som dig. Derfor: Få overstået bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholms idylliske natur gør øen til det perfekte feriemål for familier, der ønsker en afslappende ferie.

Besøger man Sommerfugleparken på Bornholm, kan man opleve mere end 1000 eksotiske sommerfugle. Sammen med papegøjer flyver de alle frit omkring i det store glashus.

Døndalen på den nordøstlige side af Bornholm er et naturoplevelse af de virkelig store. Her finder man bl.a. Danmark højeste vandfald på hele 22 meter.

Der venter jer ren idyl, hvis I går en tur gennem den maleriske havn i Gudhjem på Bornholms nordlige kyst. Intet besøg i Gudhjem uden et smut forbi byens fiskerøgeri.

Bornholms hvide rundkirker mod den klare blå himmel er perfekte fotomotiver. Den mindst af disse er Sankt Ols Kirke og den største er Østerlars Kirke.

Hjorts Fabrik i Rønne er både keramikfabrik og museum. Her får man beundre den historiske samling af keramik og derigennem få et interessant indblik i øens historie.

I købmandsgården Grønbechsgård i Hasle kan man købe kunsthåndværk fra hele Bornholm og forskellige andre områder af Danmark.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for den ferielejlighed, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Skulle du finde den ferielejlighed, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller du har spørgsmål omkring en ferielejlighed, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har specielle ønsker til din ferielejlighed.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferielejligheder. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 537 sommerhuse