Emne nr.: 307-FR8480.124.1
Emne nr.: 307-FR8480.124.1

Feriehuse er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der findes lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, der er masser af den, og det er naturligvis helt op til jer, hvad I vil bruge den til. Med nem adgang til oplevelser i nærområdet, står alle muligheder åbne.

Det betyder meget, at du får så stor en mængde af feriehuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”feriehus på stranden frankrig”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når din søgning efter ”feriehus på stranden frankrig” er ved at være ved slut, fordi du har fundet netop det feriehus, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen overstået, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit feriehus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Der er ingen tvivl om, at et feriehus giver jer det bedste udgangspunkt for dejlige ferieoplevelser med tid til hinanden. Tid til at nyde livet sammen på stranden. Tid til at hygge jer sammen i jeres feriehus. Tid til at tage på udflugter i lokalområdet, sådan at I sammen kan opleve de seværdigheder og attraktioner, som Frankrig også byder på.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig, landet med berømtheder som Napoleon, Ludwig XIV, Louis de Funés, Jeanne d'Arc og Jules Verne, tilbyder seværdigheder for hele familien.

I de snævre gader i middelalderbyen Les Baux-de-Provence kommer ridderstemningen frem.

Som pendat til Louvre i Paris, finder du også mange berømte kunstværker i "Filiale" i Louvre-Lens i Lens Liévin - et museum, som selv børn synes er sjovt.

Talrige forhistoriske steder som f.eks. Hulemalerierne i Vézére dalen eller findestedet af Cro-Magnon manden i Les Eyzies-de-Tayac tager dig med tilbage til urtiden.

Gennem tiden har mange kunstnere værdsat lyset og livet i Frankrig. I dag kan vi besøge deres hjem og arbejdspladser. Hvad med f.eks. at besøge Von Goghs hjem i Arles eller det psykiatriske hospital i St-Rémy-en-Provence, hvor han tilbragte sine sidste år? Eller et besøg i impressionisten Clause Monets hus med sin vidunderlige have og søerne i Giverny, som begge viser genkendelige motiver fra berømte malerier.

Ferier i Provence-Alpes-Côte-d'Azur regionen er ferier midt i en begivenhedsrig historie. Tag på en rejse gennem tiden med jeres børn: besøg de romerske udgravninger i Vaison-les-Romains og tag efterfølgende en tur til Mont Ventoux, hvor mange Tour de France cyklister er plagede af de 1912 meter, som de betegner som en rejse fra romertiden til et futurisk forekommende månelandskab.

Du kan være sikker på, at du altid booker dit feriehus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det feriehus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende et feriehus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit feriehus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af feriehuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 1.542 sommerhuse