Emne nr.: 130-I51517
Emne nr.: 130-I51517

I et feriehus til 12 personer er der plads til at tilgodese alle behov. Mens nogle af familiens medlemmer måske trænger til en gåtur i den friske luft, foretrækker andre af jer måske at blive indenfor og hygge med spil. Det er helt op til jer, hvad tiden skal bruges på i det feriehus, I ender med at booke. Oven i købet øges dine chancer for at finde et feriehus med pool en hel del, når det er feriehuse i denne størrelse, du leder efter. Med andre ord kan du altså gøre udsigten til en god ferie endnu bedre ved at booke et feriehus med pool. Det bliver med garanti en succes.

Et feriehus er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden helt jeres egen, og I kan bruge den, præcis som I kunne tænke jer. Hyg jer i jeres foretrukne feriehus og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i nærområdet. Der venter jer alle tiders ferie med mange dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden.

Søgningen efter et feriehus foregår nemt og enkelt her på portalen. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af skønt beliggende feriehuse. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde nøjagtig det feriehus, der passer til jer.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit feriehus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det feriehus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholm er den del af Danmark, der er mest forvent, hvad solskinstimer angår. Øen er meget populær blandt kunstnere, der bruger de lange sommerdage på at male landskaber.

Et museumsbesøg ud over de sædvanlige kan man opleve i Allinge-Sandvig på Nordbornholm. På Moseløkke Stenbrudsmuseum kan man lære om brydningen af sten på Bornholm og tage med på en guided rundtur.

På oplevelsescenter NaturBornholm kan familien udforske øens mangfoldige natur. Her kan man også se, hvordan øen blev til, og hvilke dyr og planter man kan finde her - og hvilke der er unikke for øen.

Hjorts Fabrik i Rønne er både keramikfabrik og museum. Her får man beundre den historiske samling af keramik og derigennem få et interessant indblik i øens historie.

De lange bornholmske strande byder på mange timers fornøjelse. Her kan man flyve med drager med børnene, og går man en tur langs vandet, kan man samle muslingeskaller og finde rav som dejlige souvenirs fra ferien.

Hvis I er interesseret i at lære Bornholms historie at kende, er det en god ide at besøge det gamle røgeri på havnen i Hasle. Røgeriet er i dag museum, og her berettes om det erhverv, der gennem tiderne har været så vigtig en del af Bornholms økonomi.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af feriehuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige feriehuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du lejer et feriehus hos os.

Skulle du finde det feriehus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål omkring et feriehus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har specielle ønsker til dit feriehus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af feriehuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 43 sommerhuse