Emne nr.: 135-FKO416

Din jagt efter ”feriehus med swimmingpool frankrig” er lige kommet et stort skridt tættere på at lykkes. Hos os finder du nemlig til hver en tid det største, samlede udvalg af skønt beliggende feriehuse med pool. Antallet af feriehuse, du kan vælge mellem, har stor betydning for, hvor vellykket ferien bliver; jo flere der er, jo bedre chancer har du for, at alle ønsker kan blive virkeliggjort.

Uanset hvilket feriehus du vælger, kan hele familien roligt begynde at glæde sig, til I skal af sted. Et feriehus med pool betyder, at I får de bedste og mest luksuriøse rammer omkring ferien. Og ikke nok med det: I får naturligvis også nem adgang til de aktiviteter og oplevelser, som lokalområdet byder på.

Feriehusene med pool er eftertragtede hele året, og selv om mange vælger at tage af sted i 1-2 uger, er det ikke et must. Mindre kan også gøre det; faktisk er en miniferie eller en forlænget weekend på 3-4 dage i sådan et feriehus en stadigt mere populær ferieform. Familien slipper væk fra hverdagen og vender tilbage fulde af ny energi.

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en stor del af glæden ved at tage på ferie i et feriehus. I kan frit veksle mellem afslapning i jeres hyggeligt indrettede feriehus og de mange ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det feriehus, der skal forme rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende feriehuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det feriehus, der passer til jer.

Når du har fundet dit feriehus, er det meget vigtigt, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Franskmændene lever efter mottoet "Il faut tout prendre au sérieux, mais rien au tragique", et citat af Louis Adolphe Thiers. Mottoet beskriver præcis, hvad feriegæsterne føler, når de besøger Frankrig. Resultatet er afslappende par, afslappende forældre og afslappende børn.

Kalder øen? Du kan nu gå over Passage du Gois uden at få våde fødder, når du skal til Île de Noirmoutier.

Fire historiske Jakobsweg ruter løber gennem Frankrig. Den kendte Via Podiensis rute starter i Le-Puy-en-Velay og slutter i Saint-Jean-Pied-de-Port.

Næsten som på et kitsch postkort, kan man se det turkisblå vand i Vendon i slugten af samme navn, som er et af de smukkeste steder i Europa. Slugten opstod efter den sidste istid. Eventyrlystne familier kan vandre eller sejle i kano til slugten.

Ferier i Provence-Alpes-Côte-d'Azur regionen er ferier midt i en begivenhedsrig historie. Tag på en rejse gennem tiden med jeres børn: besøg de romerske udgravninger i Vaison-les-Romains og tag efterfølgende en tur til Mont Ventoux, hvor mange Tour de France cyklister er plagede af de 1912 meter, som de betegner som en rejse fra romertiden til et futurisk forekommende månelandskab.

Ikke langt fra den belgiske grænse ligger Parc Naturel I'Avesnois, en skøn feriedestination: ridetur på mini ponyer ved Lac du Val-Joly, afslapning ved søen eller vandreture i området.

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det feriehus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Såfremt du skulle finde det feriehus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af feriehuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 5.641 sommerhuse