Emne nr.: 130-A12525
Emne nr.: 130-A12525

Tag væk fra de vante rammer i et feriehus, hvor I for alvor kan koble af. Brug tiden på at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i nærområdet. Nu har I langt om længe en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det feriehus I bestemmer jer for at leje.

I din søgning efter et feriehus har det stor betydning for dig, at du får så mange feriehuse som muligt at vælge mellem. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af feriehuse angår, er du i de bedste hænder hos os. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af feriehuse. Hver eneste dag, hele året.

Når søgningen er overstået, og du har fundet præcis det feriehus, der imødekommer dine krav, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Når du kigger efter ”feriehus med pool nordjylland”, er det vigtigt, at du får så mange feriehuse som muligt at vælge mellem. Det giver dig nemlig de bedste forudsætninger for at få et overblik og finde netop det feriehus, der opfylder dine ønsker. Overblik er præcis, hvad vi giver dig her på Feline Holidays. Desuden får du en nem og ukompliceret måde at søge på - og selve bookingen tager ikke mange øjeblikke at gennemføre.

Det er en ganske særlig oplevelse at tage på ferie i et feriehus, der er opført i attraktive omgivelser. Hele familien kan i den grad begynde at se frem til et dejligt ophold på første klasse. Her er fri adgang til poolafdelingen med det tropiske klima, når som helst det passer jer. På samme tid er der selvfølgelig også nem adgang til udflugter i lokalområdet omkring jeres feriehus.

Det er ikke noget krav, at du skal booke en hel uge eller to. Du kan derfor fint organisere en miniferie eller et (forlænget) weekendophold, der f.eks. strækker sig over 3-5 dage, i det feriehus, du foretrækker.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nordjylland er adskilt fra den sydlige del af Jylland af Limfjorden. Området grænser op til Nordsøen mod vest og Kattegat mod øst. Nordjylland er altså næsten udelukkende omgivet af vand.

I bør ikke gå glip af landets nordligste by, Skagen. Her frister f.eks. forskellige museer, tre fyrtårne, der repræsenterer fyrtårnenes ændringer gennem århundreder, og en havn hvorfra I kan tage på forskellige udflugter.

Skagen har altid tidligere begejstret kunstnere. De berømte Skagensmalere, der var aktive mellem 1890 og 1930, blev inspireret af det særlige lyst og landskabet.

En af Nordjyllands smukkeste panoramaer åbner sig på toppen af Mulbjerge ved Dokkedal. Her ligger Kattegat ved dine fødder.

Hirtshals områdets historie kan I lære at kende på det lokale museum af samme navn, der befinder sig i et gammelt fiskerhus.

Altid nyt, altid anderledes, fyret Rubjerg Knude præsenterer sig som et arkitektonisk fast punkt midt i en konstant forandrende naturkulisse.

1000*1000 meter, så stor er det berømte Råbjerg Mile, som er den største vandreklit i Europa, og som ligger ved Skagen.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit feriehus.

Skulle du finde det feriehus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit feriehus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det feriehus, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 519 sommerhuse