Emne nr.: 135-FCV045
Emne nr.: 135-FCV045

Ferietid er ensbetydende med kvalitetstid sammen med familien. Hele familien, hvilket selvfølgelig også omfatter jeres kæledyr. Der er slet ikke nogen tvivl om, at I alle vil nyde en skøn ferie i jeres foretrukne feriehus. Med rigelig plads omkring jer og nem adgang til oplevelser i nærområdet, kan I godt begynde at glæde jer.

Når du leder efter et feriehus med plads til familiens kæledyr, kan du finde det største udvalg på Feline Holidays. Her kan du finde feriehuse, hvor 1-4 husdyr gerne må komme med.

Et feriehus er et rigtig godt valg til den kommende ferie. I vil med garanti nyde ferien i jeres skønt beliggende feriehus. Her får I alle muligheder for at tilrettelægge jeres ferie, sådan at den opfylder jeres individuelle ønsker.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det feriehus, der skal forme rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende feriehuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på mange forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det feriehus, der passer til jer.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit feriehus, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det feriehus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lev som Gud i Frankrig når man først har oplevet det en gang, er det svært ikke at falde tilbage.

La Grande Motte har den smukkeste sandstrand i Camargue, og er det perfekte for børnefamilier at samles om sommeren. I kan også slentre en tur langs havnen eller nyde en bouillabaisse på restauranterne.

Normandiet frister med kulturelle byer, et idyllisk opland og en kyst, der både er frodigt grøn og har vidunderlige sandstrande.

Fire historiske Jakobsweg ruter løber gennem Frankrig. Den kendte Via Podiensis rute starter i Le-Puy-en-Velay og slutter i Saint-Jean-Pied-de-Port.

Nøjagtig som filmmottoet "Velkommen til Ch'tis" er Département Nord en fantastisk feriedestination. Ikke kun børn bliver begejstret over de enorme Giants.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit feriehus til markedets laveste pris her på domænet. Som kunde her på portalen bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det feriehus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit feriehus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det feriehus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 6.862 sommerhuse