Emne nr.: 135-FLG522
Emne nr.: 135-FLG522

Få det bedste ud af ferien, når I vælger et feriehus til 16 personer. Her er der plads til at samles omkring morgenmaden, inden dagens oplevelser. Det er en rigtig fin løsning at deles om et feriehus og derfra planlægge individuelle ture og udflugter. Så sikrer I, at alle ferieønsker bliver hørt og opfyldt. Oven i købet får du bedre mulighed for at finde et feriehus med pool, når vi er oppe i denne størrelse.

Feriehuse er en populær måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er selvsagt helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til aktiviteter i nærområdet, er der populært sagt frit valg på alle hylder.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis det feriehus, der matcher dine behov, er det vigtigt, at du får så mange feriehuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst har det største udvalg af feriehuse.

Når du har fundet dit feriehus, er du kommet et stort skridt tættere på en skøn ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig frister ikke kun med skønne strande ved Middelhavet og Atlanterhavet, det er også et populært land for diverse vintersportsgrene.

Næsten som på et kitsch postkort, kan man se det turkisblå vand i Vendon i slugten af samme navn, som er et af de smukkeste steder i Europa. Slugten opstod efter den sidste istid. Eventyrlystne familier kan vandre eller sejle i kano til slugten.

Normandiet frister med kulturelle byer, et idyllisk opland og en kyst, der både er frodigt grøn og har vidunderlige sandstrande.

En meget speciel oplevelse er at overvære optoget af hvidkklædte mænd på skærtorsdag ved mørkets frembrud i Le Puy-en-Velay. Hættebærerne ser næsten uhyggelige ud med deres hætter, fakler og sang, når de går gennem de smalle gader omkring katedralen.

Gennem tiden har mange kunstnere værdsat lyset og livet i Frankrig. I dag kan vi besøge deres hjem og arbejdspladser. Hvad med f.eks. at besøge Von Goghs hjem i Arles eller det psykiatriske hospital i St-Rémy-en-Provence, hvor han tilbragte sine sidste år? Eller et besøg i impressionisten Clause Monets hus med sin vidunderlige have og søerne i Giverny, som begge viser genkendelige motiver fra berømte malerier.

Kan du godt lide at være aktiv i den friske luft, kan du paraglide ved Puy de Dôme, lave vandsport på havet, sejle i kano på en delvist rasende og delvist rolig flod, fiske og tage på vandreture.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for meget for dit feriehus.

Skulle du finde det feriehus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for assistance eller spørgsmål vedrørende et feriehus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have specielle ønsker til dit feriehus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af feriehuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 91 sommerhuse