Emne nr.: 135-FLA272
Emne nr.: 135-FLA272

Slip væk fra de vante rammer i et feriehus, hvor I virkelig kan koble af. Brug tiden på at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i lokalområdet. Nu har I endelig en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det feriehus I ender med at booke.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis det feriehus, der matcher dine krav, er det vigtigt, at du får så mange feriehuse at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid har det største udvalg af feriehuse.

Når jagten er overstået, og du har fundet det feriehus, der skal danne rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen overstået. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

I et feriehus til 12 personer er der plads til at tilgodese alle behov. Mens nogle af familiens medlemmer måske trænger til en gåtur i den friske luft, vil andre af jer måske hellere blive indenfor og hygge med spil. Det er helt op til jer, hvordan I bruger tiden i det feriehus, I ender med at booke. Ydermere stiger dine muligheder for at vælge et feriehus med pool, når vi befinder os i denne kategori. Jo større feriehusene er, jo bedre chancer er der nemlig for, at de er så luksuriøst indrettede, at I kan glæde jer til at nyde livet i jeres helt egen poolafdeling.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Når du rejser til Frankrig kan du ikke undgå at støde på en masse vand: vand i form af mineralvand eller i form af en flod, sø eller et hav.

Cité souterraine de Naours (grotterne af Naours) i Somme-området lader dig gå på opdagelse og se, hvordan mennesker og dyr engang boede i huler langt under jorden.

Talrige forhistoriske steder som f.eks. Hulemalerierne i Vézére dalen eller findestedet af Cro-Magnon manden i Les Eyzies-de-Tayac tager dig med tilbage til urtiden.

Hvis I har lyst, kan I strejfe rundt i Provence-Alpes-Côte-d'Azur og udforske det unikke landskab. Med lidt held kan I se både skildpadder, firben og slanger samt orkideer ved Massif des Maures.

I dag kan man opleve den vanvittige ødelæggelse der er i bunkeranlægget i Normandiet. Besøg de mange krigsskuepladsen - såsom Omaha Beach og Utah Beach, hvor de allierede lagde til på D-Day - som viser natur-skønhederne, men giver også stof til eftertanke.

Fire historiske Jakobsweg ruter løber gennem Frankrig. Den kendte Via Podiensis rute starter i Le-Puy-en-Velay og slutter i Saint-Jean-Pied-de-Port.

Nyons i Auvergne-Rhône-Alpes regionen er kendt for sine velsmagende oliven og gode olivenolie. Et lille tip er at besøge det ugentlige marked, hvor man kan finde alt, hvad hjertet begærer.

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af feriehuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige feriehuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker et feriehus gennem os.

Skulle du finde det feriehus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit feriehus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle krav til det feriehus, du er på jagt efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 619 sommerhuse