Emne nr.: 307-FR8485.307.1
Emne nr.: 307-FR8485.307.1

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og nøjagtig de ferieoplevelser, I selv skaber, er en væsentlig del af glæden ved at tage på ferie i et feriehus. I kan frit veksle mellem afslapning i jeres hyggeligt indrettede feriehus og de mange ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det feriehus, der skal forme rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende feriehuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det feriehus, der passer til jer.

Når du har fundet dit feriehus, er det meget vigtigt, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Uanset hvilket feriehus med plads til 10 personer, du falder for, kan du være sikker på, at der er god plads til større familier - og måske også et par bedsteforældre. De forskellige feriehuse i denne størrelse er det oplagte valg, når det er fælles oplevelser og udflugter, der står i toppen af ønskelisten. Feriehuse med plads til 10 personer hører til i mellemklassen, hvor I får et fint forhold mellem indretning og faciliteter på den ene side og lejeprisen på den anden.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Franskmændene lever efter mottoet "Il faut tout prendre au sérieux, mais rien au tragique", et citat af Louis Adolphe Thiers. Mottoet beskriver præcis, hvad feriegæsterne føler, når de besøger Frankrig. Resultatet er afslappende par, afslappende forældre og afslappende børn.

Kalder øen? Du kan nu gå over Passage du Gois uden at få våde fødder, når du skal til Île de Noirmoutier.

Nyons i Auvergne-Rhône-Alpes regionen er kendt for sine velsmagende oliven og gode olivenolie. Et lille tip er at besøge det ugentlige marked, hvor man kan finde alt, hvad hjertet begærer.

En tur med den elektriske tandhjulsbane på det 1.485 meter høje Puy de Dôme er en oplevelse for hele familien.

Dem, som enten ønsker at være alene eller som ønsker at tage børnene med i naturen, så de kan blive introduceret til dyre- og planteverdenen, rejser til Pyrenæerne. På Col d'Aspin, som er 1489 meter højt, løber både heste, køer og får f.eks. frit.

Grasse, parfumebyen i syd, tager dig med på en rejse gennem byens smalle gader efter fodsporene fra Patrick Süskinds velkendte roman "Das Parfum." Så det ikke kun er kvinderne, der har det sjovt, bør man efterfølgende tage et besøg på søværns musseet, som har over 30 forskellige skibsmodeller.

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit feriehus.

Skulle du finde det feriehus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit feriehus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af feriehuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.304 sommerhuse