Emne nr.: 090-61960
Emne nr.: 090-61960

Lej et feriehus og glæd jer til alt det gode, ferien fører med sig: Tid til hinanden, uforglemmelige oplevelser og hyggelige timer sammen. Et feriehus er det optimale udgangspunkt for jeres ferie!

Det har rigtig stor betydning, at du får så stor en mængde af feriehuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”feriehus bornholm 6 personer”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er forbi, og du har fundet det feriehus, der skal danne rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen gennemført. Det klares på ingen tid over nettet - nemt og enkelt.

Feriehuse med plads til 6 personer er en meget efterspurgt størrelse, fordi de opfylder behovene hos rigtig mange feriegæster. Her er fin plads til en familie, og der kan også blive plads til et par bedsteforældre. Her venter der jer nogle super hyggelige dage i et feriehus, der har de faciliteter, I ønsker, og som giver nem adgang til oplevelser i lokalområdet. Søg blandt det store udvalg af feriehuse til 6 personer og få mere ud af ferien. Når du vælger et feriehus i denne størrelse bliver der nemlig mere overskud til oplevelser, end hvis du valgte et feriehus med plads til flere personer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De billedskønne strande er blot nogle af de mange fordele, der er med til at gøre Bornholm til et perfekt sted at tilbringe ferien med familien.

I det uberørte skovområde Almindingen mit på Bornholm gemmer sig de mest fortryllende søer. Her kan man også glæde sig til at opleve det 162 meter høje udkigspunkt Rytterknægten og Ekkodalen med de 20 meter høje klippevægge.

Lundesten er den største og bedste bevarede passagergrav på Bornholm. Graven ligger i den sydlige del af øen, og den giver et godt indblik i "tragtbægerkulturen" omkring år 3000 f.Kr.

De lange bornholmske strande byder på mange timers fornøjelse. Her kan man flyve med drager med børnene, og går man en tur langs vandet, kan man samle muslingeskaller og finde rav som dejlige souvenirs fra ferien.

En af de attraktioner på Bornholm, der tiltaler både børn og voksne, er Bornholms Jernbanemuseum på havnen i Nexø. Her kan I se de skønne gamle tog og høre om den bornholmske jernbanes historie. Museet har åbent i sommerhalvåret.

Bornholms havne i Rønne og Nexø er meget populære blandt lystsejlere. Holder man ferie på øen, kan man leje en båd eller en havkajak og opleve den smukke klippekyst fra søsiden.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke dit feriehus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige feriehuse. Du vil til hver en tid være dækket af den, når du booker dit feriehus hos os.

Såfremt du skulle finde det feriehus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit feriehus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af feriehuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 958 sommerhuse