Emne nr.: 130-I51750
Emne nr.: 130-I51750

Uanset hvilket feriehus med plads til 16 personer, du beslutter dig for, kan du være sikker på, at der bliver fin plads omkring jer. Her er faktisk så meget plads, at feriehuse er ideelle valg, når I for eksempel er 2-3 familier, der gerne vil på ferie sammen. Fordelene ved at være mange, der samles i et feriehus i weekender eller ferier, er mange. Blandt andet får I alle nem adgang til de faciliteter, der er i det feriehus til 16 personer, I vælger at booke.

Uanset hvilket feriehus du bestemmer dig for, kan du i den grad glæde dig til en rigtig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et feriehus med en skøn beliggenhed. Glæd dig til mange dejlige udflugter i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

Det er væsentligt, at den mængde af feriehuse, du kan vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved forøger du nemlig dine chancer for at finde nøjagtig det feriehus, der opfylder dine krav. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det feriehus, der opfylder familiens ønsker til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares på nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Maleriske landsbyer, spektakulære naturområder og en gennemført behagelig atmosfære præger Bornholm og gør øen til det perfekte sted at holde en afslappende familieferie.

I forlystelsesparken Brændesgårdshaven kan hele familien have en dejlig dag. De voksne kan slappe af i det smukke haveanlæg, mens børnene morer sig i parkens lege- og vandland.

Den børnevenlige strand ved Balka syd for Nexø er billedlig smuk med de små maleriske fiskerhytter. Det er ideelt selv for småbørn at lege på den flade strand og i det lave vand.

Sprækkedalen Kobbeå mellem Østerlars og Gudhjem er et virkelig smukt sted. På en vandretur her kan man opleve stedets interessante vegetation.

Fra udsigtsplatformen på det 70 meter høje fyrtårn Hammerfyr er der en betagende udsigt over havet og borgruinen. I klart vejr kan man se helt til den svenske kyst.

Hvis man gerne vil vide mere om byens Nexøs historie, er byens museum et godt sted at begynde.

På Dueodde Strand på Sydbornholm er sandet særlig fint, og stranden betegnes som en af de allerskønneste ved Østersøen.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af feriehuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de feriehuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du lejer et feriehus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det feriehus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et feriehus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til dit feriehus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle krav til det feriehus, du søger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 11 sommerhuse