Emne nr.: 090-31074
Emne nr.: 090-31074

Få det bedste ud af ferien, når I booker et feriehus til 14 personer. Her er der plads til at I kan samles omkring morgenmaden, inden dagens oplevelser starter. Det er en rigtig fin løsning at deles om et feriehus og derfra tage på individuelle ture og udflugter. Så sikrer I, at alle ferieønsker bliver hørt og opfyldt. Samtidig får du bedre mulighed for at finde et feriehus med swimming pool, når vi befinder os i denne størrelse.

Ferien er noget ganske særligt, og et feriehus er den optimale ramme omkring den. Uforglemmelige ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad der venter jer i det feriehus, I bestemmer jer for.

I din søgning efter ”feriehus bornholm 14 personer” er det vigtigt for dig at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange feriehuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

At finde dit feriehus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på få minutter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Øens fredelige hovedstad Rønne fortryller ikke blot med sine gule og orange malede huse. Her kommer også det Nordens sommerlige lys i særlig grad til sin ret.

Hammerhavn er et oplagt sted at holde pause, når familien er på vandretur på Bornholm. Her er der små "vandhuller", og det er herfra, man kan tage med på bådture ud på det stålblå hav.

Stranden ved Dueodde er velbesøgt året rundt af mennesker, der elsker at være ude i naturen. Fra de smukke klitter kan man nyde synet af havet og fordybe sig i sine tanker og drømme.

Der venter jer ren idyl, hvis I går en tur gennem den maleriske havn i Gudhjem på Bornholms nordlige kyst. Intet besøg i Gudhjem uden et smut forbi byens fiskerøgeri.

Det er en både spændende og lærerig oplevelse at besøge en af Bornholms glaspustere og betragte dem, mens de arbejder. På Bornholm har man ligefrem en højskole for glaskunst.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit feriehus til markedets billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde her på hjemmesiden er du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde det feriehus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af feriehuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 22 sommerhuse