Emne nr.: 090-49457
Emne nr.: 090-49457

I feriehuse til 11 personer er der plads til dine, mine og vores børn. Måske kan der også blive plads til et hold bedsteforældre eller andre familiemedlemmer, der trænger til at komme på ferie. Så kan I opleve Bornholm sammen og tage på hyggelige udflugter. Når det betyder noget, at feriebudgettet også tillader lidt ekstra forkælelse i form af en shoppetur, en udflugt til nærmeste forlystelsespark eller en anden hyggelig familieaktivitet, er det oplagt at spare lidt penge på overnatningen. Derfor er det nyttigt at vide, at du ofte finder et feriehus til 11 personer til en fordelagtig pris der er mindre end den, et feriehus med plads til flere personer beløber sig til.

Uanset hvilket feriehus du falder for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der venter jer en dejlig ferie i et feriehus med en hyggelig indretning og mange muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som nærområdet byder på.

Den mængde feriehuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde nøjagtig det feriehus, der opfylder familiens behov. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid har det største udvalg.

Når din søgning efter ”feriehus bornholm 11 personer” er ved at være ved slut, fordi du har fundet præcis det feriehus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen gennemført, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit feriehus i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ikke kun de betagende klippekyster, men også middelalder borgruinen Hammershus imponerer øens besøgende.

Kysthedelandskabet ved Hammeren længst mod nord på Bornholm er det helt perfekte sted til lange vandreture og skønne naturoplevelser.

Forlystelsesparken Joboland i Brændesgårdshaven har underholdning for hele familien. Her kan man give den gas i vandlandet og i klatreparken, dyste på minigolfbanen og besøge dyrene i dyreparken.

I Bobbedalen nordøst for Rønne ligger øens største fritliggende vandreblok. Stenen kaldes Bobbestenen og er med sine 48,0 m³ et imponerende syn.

Dueodde Strand har så fint sand, at det leder tankerne hen på en strand i Caribien. Det er nemt at komme ned til stranden - enten gennem klitterne eller via den bræddebelagte sti.

En af de attraktioner på Bornholm, der tiltaler både børn og voksne, er Bornholms Jernbanemuseum på havnen i Nexø. Her kan I se de skønne gamle tog og høre om den bornholmske jernbanes historie. Museet har åbent i sommerhalvåret.

Klippeskråningen Madsebakke i den nordlige del af Bornholm er kendt for de smukke helleristninger fra yngre bronzealder. Både børn og voksne kan glæde sig til at se disse.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af feriehuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige feriehuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du booker et feriehus gennem os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det feriehus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit feriehus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det feriehus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 44 sommerhuse