Emne nr.: 130-I51828
Emne nr.: 130-I51828

Skal bedsteforældrene, bonusbørnene eller et hold af jeres bedste venner med? Så er et feriehus til 10 personer det perfekte valg. Her kan I nyde nogle fantastiske dage sammen med god plads til alle. I kan samtidigt tage på udflugter og ture til nogle af de oplevelser, der står allerhøjest på ønskesedlen. Med valget af et feriehus med plads til 10 personer får du et feriehus med alle nødvendige faciliteter og god plads til, at I alle kan være der. Samtidig befinder lejeprisen sig stadig i den nedre ende af spektret, så du får en skøn ferie til en go’ pris.

Du kan i den grad se frem til nogle dejlige dage sammen med familien i det feriehus, du falder for. Ferien er noget helt særligt, først og fremmest fordi at der ikke er nogen af jer, der har travlt. Tværtimod har I masser af tid til hinanden - til at være sammen som en familie. Et feriehus er den perfekte ramme, fordi I får hundrede procent frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

I din søgning efter et feriehus har det stor betydning for dig, at du får så mange feriehuse som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af feriehuse angår, er du i de bedste hænder hos os. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Når søgningen er slut, og du har fundet netop det feriehus, der opfylder dine behov, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholms idylliske natur gør øen til det perfekte feriemål for familier, der ønsker en afslappende ferie.

Hammerhavn er et oplagt sted at holde pause, når familien er på vandretur på Bornholm. Her er der små "vandhuller", og det er herfra, man kan tage med på bådture ud på det stålblå hav.

På Bornholms Middelaldercenter kan man bl.a. besøge en bondegård fra Østerlars. På centret får man et spændende tilbageblik i historien, og her er mange aktiviteter for børn.

Kysthedelandskabet ved Hammeren længst mod nord på Bornholm er det helt perfekte sted til lange vandreture og skønne naturoplevelser.

På en af de aller nordligste klipper på Bornholm ligger borgruinen Hammershus. Ruinen er den ældste af sin slags i Europa og et af de steder på Bornholm, som man bare må opleve.

Besøger man Sommerfugleparken på Bornholm, kan man opleve mere end 1000 eksotiske sommerfugle. Sammen med papegøjer flyver de alle frit omkring i det store glashus.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af feriehuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige feriehuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et feriehus hos os.

Hvis du skulle finde det feriehus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et feriehus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til dit feriehus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker eller krav til det feriehus, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 103 sommerhuse