Emne nr.: 090-98787
Emne nr.: 090-98787

En feriebolig er det ideelle valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I sætter selv rammerne for dagens program, der kan indeholde alt lige fra hygge med en god bog til aktive timer i naturen.

Det betyder meget, at du får så mange ferieboliger at vælge mellem, når du har søgt efter ”feriebolig på bornholm uge 29”. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

At finde din feriebolig er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være på udkig efter samme feriebolig som dig. Derfor: Få gennemført bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

I kan med garanti se frem til alle tiders ferie i jeres foretrukne feriebolig i uge 29. Glæd jer til at slippe tøjlerne i den hektiske hverdag, til at slippe væk hjemmefra og til, at I får masser af tid til hinanden og til skønne, fælles ferieoplevelser.

Her på portalen kan du altid finde det største udvalg af ferieboliger til uge 29. Det er en fordel for dig, fordi du på denne måde får de bedste muligheder for at få opfyldt de ønsker og krav, du har til indretning og beliggenhed.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Øens fredelige hovedstad Rønne fortryller ikke blot med sine gule og orange malede huse. Her kommer også det Nordens sommerlige lys i særlig grad til sin ret.

Fint afmærkede cykelstier sørger for, at du og din familie under trygge forhold kan opleve Bornholms skønneste naturområder.

Hvis man gerne vil vide mere om byens Nexøs historie, er byens museum et godt sted at begynde.

Langs den bornholmske kyst er der ideelle forhold for surfere. Er man ny udi sporten, er strandene i Balka og Duodde oplagte steder.

På oplevelsescenter NaturBornholm kan familien udforske øens mangfoldige natur. Her kan man også se, hvordan øen blev til, og hvilke dyr og planter man kan finde her - og hvilke der er unikke for øen.

Selv på dage med stærk blæst er Bornholm et smukt rejsemål. Bølgerne og de enorme klipper er en uforglemmelig oplevelse.

I købmandsgården Grønbechsgård i Hasle kan man købe kunsthåndværk fra hele Bornholm og forskellige andre områder af Danmark.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du kigger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 58 sommerhuse