Emne nr.: 135-FCV045
Emne nr.: 135-FCV045

Kan I heller ikke modstå de våde hundeøjne eller den kælne hale, der smyger sig om benet? Det er bare sådan at hunden og katten fortæller jer, at de naturligvis også vil med på ferie! Lej en feriebolig hvor husdyr er tilladt, så er der ikke noget behov for at efterlade nogen!

Når I lejer gennem Feline Holidays, får I til hver en tid den største mængde af ferieboliger at vælge imellem - også når det drejer sig om at finde en feriebolig hvor husdyr er velkomne. Nu er der kun forventningens glæde tilbage.

Hvert år er der stor efterspørgsel efter de forskellige ferieboliger, og det er der gode grunde til. Der er tale om en attraktiv form for ferie, hvor I rigtig kan nyde al den tid, I har til hinanden i jeres feriebolig. At I også får nem adgang til spændende oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Det er væsentligt, at den mængde af ferieboliger, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig den feriebolig, der imødekommer dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når søgningen er slut, og du sidder tilbage med den feriebolig, der imødekommer jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig landet af kærlighed, mode, gourmet og vand, men det forskelligartet landskab, gør også landet til en drømmedestination for hele familien. Uanset, om far vil fiske, mor vil shoppe, børnene vil lege på stranden eller teenagerne der vil hænge ud, så har Frankrig noget for enhver smag.

I dag kan man opleve den vanvittige ødelæggelse der er i bunkeranlægget i Normandiet. Besøg de mange krigsskuepladsen - såsom Omaha Beach og Utah Beach, hvor de allierede lagde til på D-Day - som viser natur-skønhederne, men giver også stof til eftertanke.

Den velbevarede middelalderby Carcasonne er et must i Languedoc-helligdagene.

Ferier i Provence-Alpes-Côte-d'Azur regionen er ferier midt i en begivenhedsrig historie. Tag på en rejse gennem tiden med jeres børn: besøg de romerske udgravninger i Vaison-les-Romains og tag efterfølgende en tur til Mont Ventoux, hvor mange Tour de France cyklister er plagede af de 1912 meter, som de betegner som en rejse fra romertiden til et futurisk forekommende månelandskab.

Hvad siger I til en tidsrejse? I Puy de Fou i Vendee, vil du ikke kun støde på gladiatorer og vikinger, der venter dig nemlig et helt særligt opsigtsvækkende natteligt skuespil, i løbet af højsæsonen.

Du kan være sikker på, at du altid booker din feriebolig til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 6.917 sommerhuse