Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Jo flere ferieboliger med pool du kan vælge mellem, jo bedre odds er der for, at du kan finde den helt perfekte ramme omkring familiens kommende ferie. Netop derfor er du kommet til det helt rigtige sted. Her får du nemlig adgang til den største samling af ferieboliger med pool - og det er både nemt og enkelt at booke den feriebolig, du foretrækker.

Der er slet ingen tvivl om, at hele familien vil elske at have adgang til jeres helt egen pool. Her er tropiske forhold hele året, og udsigten til at muntre sig i vandet virker som en magnet på især børn og teenagere.

Det er ikke noget krav, at du skal booke en hel uge eller to. Du kan således sagtens arrangere en miniferie eller et (forlænget) weekendophold, der f.eks. strækker sig over 3-5 dage, i den feriebolig, du foretrækker.

Lad valget falde på en feriebolig, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at slappe af i skønne omgivelser og komme væk fra hverdagen. En feriebolig er det ideelle valg, når der skal ske noget andet.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget godt i forhold til, at din søgning efter feriebolig frankrig privat udlejning pool har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af eftertragtede ferieboliger. Det er en stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde netop den feriebolig, der imødekommer dine ønsker.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lev som Gud i Frankrig når man først har oplevet det en gang, er det svært ikke at falde tilbage.

I dag kan man opleve den vanvittige ødelæggelse der er i bunkeranlægget i Normandiet. Besøg de mange krigsskuepladsen - såsom Omaha Beach og Utah Beach, hvor de allierede lagde til på D-Day - som viser natur-skønhederne, men giver også stof til eftertanke.

Hvis du elsker sten og havet, er det oplagt af drage mod Bretagne, hvor du kan se stendysser og bautasten stikke op, når du går en tur. Her kan både voksne og børn lade fantasien stikke af, og samle talrige skatte i form af muslingeskaller mm. på stranden.

Næsten som på et kitsch postkort, kan man se det turkisblå vand i Vendon i slugten af samme navn, som er et af de smukkeste steder i Europa. Slugten opstod efter den sidste istid. Eventyrlystne familier kan vandre eller sejle i kano til slugten.

De mange fæstningsanlæg fra den kendte bygmester Vaubau, får ikke kun børns hjerter til at slå hurtigere.

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 6.443 sommerhuse