Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

En feriebolig er det perfekte valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I sætter selv rammerne for dagens program, der kan byde på alt lige fra hygge med en god bog til aktive timer i naturen.

Jo flere ferieboliger du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde præcis den feriebolig, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet din feriebolig, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at den feriebolig, du foretrækker, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

En feriebolig til 8 personer er et populært valg til ferien. Her passer der lige en familie med børn, bedsteforældre eller et hold venner ind. Nyd dagene i den feriebolig, I bestemmer jer for at leje, sammen med dem, I holder af.
Når du vælger en feriebolig med plads til 8 personer som udgangspunkt for den næste ferie, kommer I til at bo rigtig godt til en go’ pris. Ferieboliger i denne størrelse hører nemlig til i mellemklassen, hvor der er et fornuftigt forhold mellem indretning, størrelse og faciliteter på den ene side og prisen på den anden.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig hører til et af de mest besøgte ferielande i Europa og score point gennem sit afvekslende landskab.

I de snævre gader i middelalderbyen Les Baux-de-Provence kommer ridderstemningen frem.

Talrige forhistoriske steder som f.eks. Hulemalerierne i Vézére dalen eller findestedet af Cro-Magnon manden i Les Eyzies-de-Tayac tager dig med tilbage til urtiden.

Ferier i Provence-Alpes-Côte-d'Azur regionen er ferier midt i en begivenhedsrig historie. Tag på en rejse gennem tiden med jeres børn: besøg de romerske udgravninger i Vaison-les-Romains og tag efterfølgende en tur til Mont Ventoux, hvor mange Tour de France cyklister er plagede af de 1912 meter, som de betegner som en rejse fra romertiden til et futurisk forekommende månelandskab.

Gennem tiden har mange kunstnere værdsat lyset og livet i Frankrig. I dag kan vi besøge deres hjem og arbejdspladser. Hvad med f.eks. at besøge Von Goghs hjem i Arles eller det psykiatriske hospital i St-Rémy-en-Provence, hvor han tilbragte sine sidste år? Eller et besøg i impressionisten Clause Monets hus med sin vidunderlige have og søerne i Giverny, som begge viser genkendelige motiver fra berømte malerier.

Ikke langt fra den belgiske grænse ligger Parc Naturel I'Avesnois, en skøn feriedestination: ridetur på mini ponyer ved Lac du Val-Joly, afslapning ved søen eller vandreture i området.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af ferieboliger og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 3.302 sommerhuse