Emne nr.: 135-FLA718
Emne nr.: 135-FLA718

Med valget af en feriebolig med plads til 15 personer, befinder vi os i kategorien af store ferieboliger. De er det oplagte valg, når I er 2-3 familier og/eller hold af venner, der gerne vil opleve Frankrig sammen. Når faciliteter, størrelse, planlægning og pris skal gå op i en højere enhed, er en feriebolig til 15 personer en rigtig god løsning. Her får I uden tvivl rigtig meget ferie for pengene, fordi I er flere, til at deles om regningen.

I bestemmer helt selv, hvad ferieprogrammet skal byde på, når I lejer en feriebolig. Der bliver plads til at udfolde sig både inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, I gerne vil opleve. Måske foretrækker I at hygge jer i den feriebolig, I ender med at leje.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer rigtig godt i forhold til, at din søgning efter feriebolig frankrig 15 personer har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af eftertragtede ferieboliger. Det er en væsentlig fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde netop den feriebolig, der imødekommer dine krav.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig frister ikke kun med skønne strande ved Middelhavet og Atlanterhavet, det er også et populært land for diverse vintersportsgrene.

Som pendat til Louvre i Paris, finder du også mange berømte kunstværker i "Filiale" i Louvre-Lens i Lens Liévin - et museum, som selv børn synes er sjovt.

Ikke langt fra den belgiske grænse ligger Parc Naturel I'Avesnois, en skøn feriedestination: ridetur på mini ponyer ved Lac du Val-Joly, afslapning ved søen eller vandreture i området.

Kan du godt lide at være aktiv i den friske luft, kan du paraglide ved Puy de Dôme, lave vandsport på havet, sejle i kano på en delvist rasende og delvist rolig flod, fiske og tage på vandreture.

I dag kan man opleve den vanvittige ødelæggelse der er i bunkeranlægget i Normandiet. Besøg de mange krigsskuepladsen - såsom Omaha Beach og Utah Beach, hvor de allierede lagde til på D-Day - som viser natur-skønhederne, men giver også stof til eftertanke.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af ferieboliger til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige ferieboliger, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker en feriebolig hos os.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til den feriebolig, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 173 sommerhuse