Emne nr.: 135-FPV793
Emne nr.: 135-FPV793

Det bedste ved at booke en feriebolig er, at man hurtigt føler sig hjemme. Den individuelle indretning og alle de oplevelser, der venter i lokalområdet, er med til at gøre jeres ferie i den feriebolig, I har udvalgt jer, helt unik.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt, når du er i gang med at arrangere familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis den feriebolig, der opfylder jeres ønsker. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige ferieboliger.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieboligerne med plads til 14 personer er det oplagte valg i de situationer, hvor I er 2-3 familier, der gerne vil på ferie sammen. Her er plads til jer alle, og I kan uden videre tage på fælles ture til de seværdigheder, som nærområdet byder på. Når I er flere, der lejer en feriebolig i fællesskab, vil det afspejle sig i feriebudgettet. Jo flere I er om at dele regningen, jo mere ferie får I for pengene. Af den grund giver det rigtig fin mening at leje en feriebolig til 14 personer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Når du rejser til Frankrig kan du ikke undgå at støde på en masse vand: vand i form af mineralvand eller i form af en flod, sø eller et hav.

Grasse, parfumebyen i syd, tager dig med på en rejse gennem byens smalle gader efter fodsporene fra Patrick Süskinds velkendte roman "Das Parfum." Så det ikke kun er kvinderne, der har det sjovt, bør man efterfølgende tage et besøg på søværns musseet, som har over 30 forskellige skibsmodeller.

Talrige fritids- og forlystelsesparker som f.eks. Disneyland i Paris, Festyland i Normandiet, Futuroscope i Chasseneuil-de-Poitou eller Vulcania i Auvergne tilbyder familien en eller flere oplevelsesrige dage.

Som pendat til Louvre i Paris, finder du også mange berømte kunstværker i "Filiale" i Louvre-Lens i Lens Liévin - et museum, som selv børn synes er sjovt.

Paris, kærlighedens by, men også byen for familier: shopping, spadsereture gennem parker eller en masse sjov i Disneyland.

Hvis I har lyst, kan I strejfe rundt i Provence-Alpes-Côte-d'Azur og udforske det unikke landskab. Med lidt held kan I se både skildpadder, firben og slanger samt orkideer ved Massif des Maures.

En tur med den elektriske tandhjulsbane på det 1.485 meter høje Puy de Dôme er en oplevelse for hele familien.

Du kan være sikker på, at du altid booker din feriebolig til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 308 sommerhuse