Emne nr.: 130-I57107
Emne nr.: 130-I57107

Bornholm er et spændende sted at tage på ferie, og det gælder i høj grad også, når der er tale om uge 30. I kan derfor roligt begynde at glæde jer til nogle dejlige dage sammen.

Når du er ved at organisere en ferie i uge 30, har det afgørende betydning, at du kan vælge mellem så mange ferieboliger som muligt. Jo flere, jo bedre - det forøger nemlig dine chancer for at finde det perfekte sted. Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af ferieboliger i uge 30, så her får du de bedste muligheder.

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en stor del af glæden ved at holde ferie i en feriebolig. I kan frit veksle mellem afslapning i jeres hyggeligt indrettede feriebolig og de ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet.

Søgningen efter en feriebolig foregår nemt og ubesværet her på portalen. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af attraktive ferieboliger. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet fokusere på at finde præcis den feriebolig, der passer til jer.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den feriebolig, der opfylder familiens krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares på nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På grund af de mange attraktioner og den unikke natur er Bornholm et feriemål, som vil begejstre hele familien.

Fra udsigtsplatformen på det 70 meter høje fyrtårn Hammerfyr er der en betagende udsigt over havet og borgruinen. I klart vejr kan man se helt til den svenske kyst.

Besøger man Sommerfugleparken på Bornholm, kan man opleve mere end 1000 eksotiske sommerfugle. Sammen med papegøjer flyver de alle frit omkring i det store glashus.

Et af de meste kendte museer på Bornholm er Bornholms Kunstmuseum. De fleste af de udstillede værker er lavet af lokale kunstnere, men man kan også se værker af andre danske kunstnere.

På oplevelsescenter NaturBornholm kan familien udforske øens mangfoldige natur. Her kan man også se, hvordan øen blev til, og hvilke dyr og planter man kan finde her - og hvilke der er unikke for øen.

Hvis man gerne vil vide mere om byens Nexøs historie, er byens museum et godt sted at begynde.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til den feriebolig, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 44 sommerhuse