Emne nr.: 130-I57107
Emne nr.: 130-I57107

I kan roligt glæde jer til de mange, fælles oplevelser, der venter jer i området omkring jeres foretrukne feriebolig i uge 28. Det bliver dejligt at komme af sted på en velfortjent ferie, hvor I rigtig kan nyde, at ingen af jer har noget, I skal nå inden et bestemt tidspunkt.

Din søgning efter ”feriebolig bornholm uge 28” har ført dig til denne side, hvilket faktisk er et stort skridt på vejen mod at finde den feriebolig, der skal udgøre rammen om en dejlig ferie i uge 28. Det er nemlig her, du altid kan finde det største udvalg - og det giver dig de bedste chancer for at finde præcis den feriebolig, I drømmer om.

En feriebolig er et rigtig godt valg til den forestående ferie. I vil med garanti nyde ferien i jeres skønt beliggende feriebolig. Her får I alle muligheder for at tilrettelægge jeres ferie, sådan at den opfylder jeres individuelle ønsker.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget fint i forhold til, at din søgning efter feriebolig bornholm uge 28 har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af attraktive ferieboliger. Det er en stor fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde netop den feriebolig, der imødekommer dine ønsker.

Når du har fundet din feriebolig, er det vigtigt, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De billedskønne strande er blot nogle af de mange fordele, der er med til at gøre Bornholm til et perfekt sted at tilbringe ferien med familien.

Der venter jer ren idyl, hvis I går en tur gennem den maleriske havn i Gudhjem på Bornholms nordlige kyst. Intet besøg i Gudhjem uden et smut forbi byens fiskerøgeri.

For de, der kan lide at klatre, er Bornholm det perfekte sted at holde ferie. De mange klipper og slugter byder på usædvanlige oplevelser.

En hestevognstur gør altid lykke hos børnene, og om sommeren arrangeres der ture gennem det smukke skovområde Almindingen, der ligger midt på Bornholm.

Selv på dage med stærk blæst er Bornholm et smukt rejsemål. Bølgerne og de enorme klipper er en uforglemmelig oplevelse.

Fint afmærkede cykelstier sørger for, at du og din familie under trygge forhold kan opleve Bornholms skønneste naturområder.

Langs den bornholmske kyst er der ideelle forhold for surfere. Er man ny udi sporten, er strandene i Balka og Duodde oplagte steder.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle ferieboliger. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du booker din feriebolig hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 656 sommerhuse