Emne nr.: 090-60296
Emne nr.: 090-60296

Når I trænger til en ferie på første klasse, er en feriebolig med pool det åbenlyst rigtige valg. Jo flere ferieboliger du får mulighed for at vælge mellem, jo bedre muligheder har du for at få opfyldt alle dine ønsker. Hvad det angår er du kommet til det rette sted; her på hjemmesiden finder du nemlig altid det største udvalg af de luksuriøst indrettede ferieboliger med pool.

Pool’en er omdrejningspunktet i den feriebolig, du vælger. Her venter der mange sjove og hyggelige timer for både store og små vandhunde.

Der er intet krav om, at du skal leje en hel uge eller to. Du kan således godt organisere en miniferie eller et (forlænget) weekendophold, der for eksempel varer 3-5 dage, i den feriebolig, der er din favorit.

Er der styr på hvilken feriebolig, der skal udgøre rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få overstået bookingen nu. Når I har lejet en feriebolig, er der kun forventningens glæde tilbage. I kan se frem til en ferie med nøjagtig de oplevelser, der betyder mest for jer.

Jo flere ferieboliger du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde præcis den feriebolig, der matcher dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

At finde din feriebolig er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gennemført, kan du være sikker på, at rammerne om familiens forestående ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholm er den del af Danmark, der er mest forvent, hvad solskinstimer angår. Øen er meget populær blandt kunstnere, der bruger de lange sommerdage på at male landskaber.

Selv på dage med stærk blæst er Bornholm et smukt rejsemål. Bølgerne og de enorme klipper er en uforglemmelig oplevelse.

Hammerhavn er et oplagt sted at holde pause, når familien er på vandretur på Bornholm. Her er der små "vandhuller", og det er herfra, man kan tage med på bådture ud på det stålblå hav.

Naturen på Bornholm indbyder til familieskovtur, og til en sådan må I ikke glemme at lægge den lokale specialitet, røgede sild, i madkurven.

I sommerhalvåret kan du i Erichsens Gård i Rønne opleve et af øens bedst bevarede borgerhuse fra 1800-tallet. Her kan man blive meget klogere på, hvordan livet var dengang.

Hvis man gerne vil vide mere om byens Nexøs historie, er byens museum et godt sted at begynde.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af ferieboliger til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de ferieboliger, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer en feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi vil altid gerne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 180 sommerhuse