Emne nr.: 135-FLG327
Emne nr.: 135-FLG327

Det bedste ved at booke en feriebolig er, at man hurtigt føler sig hjemme. Den individuelle indretning og alle de oplevelser, der venter i lokalområdet, er med til at gøre jeres ferie i den feriebolig, I har udvalgt jer, helt unik.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt, når du er i gang med at arrangere familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis den feriebolig, der opfylder jeres ønsker. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige ferieboliger.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Når I er flere familier eller sæt af venner, der gerne vil afsted sammen, er en feriebolig med plads til 20 personer det ideelle valg. Glæd jer til de oplevelser, der venter i lokalområdet, og til at hygge jer i den feriebolig, der imødekommer jeres krav til indretning og beliggenhed. Ydermere vil I tit finde en indbydende poolafdeling i jeres foretrukne feriebolig med plads til 20 personer. Der er også fine chancer for, at der er et aktivitetsrum, hvor I kan se frem til en række hyggelige og udfordrende timer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig, landet med berømtheder som Napoleon, Ludwig XIV, Louis de Funés, Jeanne d'Arc og Jules Verne, tilbyder seværdigheder for hele familien.

Fire historiske Jakobsweg ruter løber gennem Frankrig. Den kendte Via Podiensis rute starter i Le-Puy-en-Velay og slutter i Saint-Jean-Pied-de-Port.

Provence-Alpes-Côte-d'Azur tilbyder en masse kunst og kultur. Et besøg på det romerske teater fra det 1. århundrede i Orange eller i amfiteateret i Arles samt tyrefægtning er højdepunkterne i regionen.

Paris, kærlighedens by, men også byen for familier: shopping, spadsereture gennem parker eller en masse sjov i Disneyland.

Næsten som på et kitsch postkort, kan man se det turkisblå vand i Vendon i slugten af samme navn, som er et af de smukkeste steder i Europa. Slugten opstod efter den sidste istid. Eventyrlystne familier kan vandre eller sejle i kano til slugten.

Hvert år kan du opleve faverige aktiviteter med dans og sang, når sigøjnerne tager på pilgrimsfærd i Saintes-Marie-de-la-Mer.

Du kan være sikker på, at du altid booker din feriebolig til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 43 sommerhuse