Emne nr.: 090-60296
Emne nr.: 090-60296

En feriebolig med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke ret meget bedre - og da slet ikke når man tager i betragtning, at der også er nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker jer.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det passer vældig godt i forhold til, at din søgning efter ferie til bornholm med hund har bragt dig til Feline Holidays. Her kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønne ferieboliger. Det er en kæmpe fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde nøjagtig den feriebolig, der matcher dine krav.

Når søgningen er klaret, og du har valgt din feriebolig, er der kun tilbage at få bookingen klaret. Den del foregår nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads.

Når ferien med hund eller kat står for døren, er det rart at I ikke behøver at bekymre jer om, hvorvidt I må have jeres kæledyr med. Derfor er det nemt og praktisk at booke en feriebolig med husdyr tilladt, så alle familiemedlemmer kan nyde ferien sammen.

Du søger altid blandt det største udvalg af kæledyrsvenlige ferieboliger, når du søger på Feline Holidays. Her vil du nemlig få overblik over samtlige ferieboliger med 1-4 husdyr tilladt. Det er altid godt at have et højt antal af ferieboliger at vælge imellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ikke kun de betagende klippekyster, men også middelalder borgruinen Hammershus imponerer øens besøgende.

På Bornholms Middelaldercenter kan man bl.a. besøge en bondegård fra Østerlars. På centret får man et spændende tilbageblik i historien, og her er mange aktiviteter for børn.

Et museumsbesøg ud over de sædvanlige kan man opleve i Allinge-Sandvig på Nordbornholm. På Moseløkke Stenbrudsmuseum kan man lære om brydningen af sten på Bornholm og tage med på en guided rundtur.

I Middelaldercentret på Bornholm genopstår Middelalderen. Både børn og voksne er det interessant at få et indblik i, hvordan man levede på den tid. Mest spektakulært er middelalderfesternes muntre aktiviteter og udførelsen af de gamle håndværk.

Den maleriske gamle bydel i Svaneke på Bornholms nordøstlige side er et af øens mest populære udflugtsmål. Den charmerende by har en atmosfære af gamle dage og indbyder til et smut rundt i de gamle gader.

Bornholms hvide rundkirker mod den klare blå himmel er perfekte fotomotiver. Den mindst af disse er Sankt Ols Kirke og den største er Østerlars Kirke.

På Dueodde Strand på Sydbornholm er sandet særlig fint, og stranden betegnes som en af de allerskønneste ved Østersøen.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller du har spørgsmål omkring en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 576 sommerhuse