Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Ferien er noget specielt, og en feriebolig er den ideelle ramme om den. Skønne ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad der venter jer i den feriebolig, I bestemmer jer for.

Det er betydningsfuldt, at den mængde af ferieboliger, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved øger du nemlig dine chancer for at finde præcis den feriebolig, der opfylder dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har til hver en tid det største udvalg.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet din feriebolig, er næste skridt at få bookingen overstået. I denne situation er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen overstået, sådan at den feriebolig, du har udvalgt, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Når du vælger en feriebolig med pool som udgangspunktet for familiens kommende ferie, venter der jer luksus over hele fronten. Det bliver overhovedet ikke noget problem at finde det helt rigtige sted her på Feline Holidays - vi tilbyder nemlig når som helst det største udvalg. Det giver dig overblikket over alle mulighederne på en nem og enkel måde - og det er lige så nemt at leje din feriebolig, når du har fundet det helt rigtige sted.

Pool’en er omdrejningspunktet i den feriebolig, du falder for. Her venter der mange sjove og hyggelige timer for både store og små vandhunde.

Behovet for lige at komme af sted hjemmefra melder sig nogle gange i løbet af året, også uden for de almindelige ferieperioder. Her kan det være noget nær umuligt at slippe væk en hel uge, når I alle har en travl kalender. Men det findes der heldigvis råd for. En weekend eller miniferie på 3-4 dage kan nemlig gøre underværker, og det er meget lettere at finde plads til nogle få dages ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig frister ikke kun med skønne strande ved Middelhavet og Atlanterhavet, det er også et populært land for diverse vintersportsgrene.

Gennem tiden har mange kunstnere værdsat lyset og livet i Frankrig. I dag kan vi besøge deres hjem og arbejdspladser. Hvad med f.eks. at besøge Von Goghs hjem i Arles eller det psykiatriske hospital i St-Rémy-en-Provence, hvor han tilbragte sine sidste år? Eller et besøg i impressionisten Clause Monets hus med sin vidunderlige have og søerne i Giverny, som begge viser genkendelige motiver fra berømte malerier.

La Grande Motte har den smukkeste sandstrand i Camargue, og er det perfekte for børnefamilier at samles om sommeren. I kan også slentre en tur langs havnen eller nyde en bouillabaisse på restauranterne.

Som pendat til Louvre i Paris, finder du også mange berømte kunstværker i "Filiale" i Louvre-Lens i Lens Liévin - et museum, som selv børn synes er sjovt.

Huleboligerne til mennesker, den idylliske by Talmont eller Palmyre Zoo, finder du ved det største flodudløb i Europa, Gironde udløbet.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 6.343 sommerhuse