Emne nr.: 135-FCV045
Emne nr.: 135-FCV045

Når ferien nærmer sig, er det på tide at få lejet en feriebolig. Find jeres foretrukne feriebolig i et skønt område, hvor I alle kan tilbringe nogle skønne dage i hinandens selskab. Når I har lejet den feriebolig, der skal udgøre jeres base for ferien, kan I roligt begynde at glæde jer til I skal afsted!

Når du er på jagt efter en feriebolig til jeres forestående ferie, betyder det meget, at den feriebolig, du beslutter dig for, imødekommer så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor er det vigtigt, at det udvalg af ferieboliger, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedst mulige udgangspunkt.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den feriebolig, du har udvalgt, er det tid til at få bookingen overstået. Der er ingen som helst grund til at vente med beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker din feriebolig først. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så det varer ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Når du er i gang med at arrangere familiens kommende ferie, giver det sig selv, at der skal være plads til alle. Jeres hund skal selvfølgelig også med; det ville ikke være det samme uden den. Du kan være 100% sikker på, at I alle vil nyde at have masser af plads og frisk luft omkring jer.

Find en feriebolig med op til 4 husdyr tilladt, når du søger blandt markedets største udvalg på Feline Holidays. Så kan ferien med jeres husdyr starte!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig har et overudbud af krystalklare floder, som er perfekte til kanosejlads, fiskeri og svømning. Foretrække du roligt vand, så er der masser af (fritids-) søer, hvor tilsyneladende hele Frankrig tager hen for at grille, holde picninc, (sol)bade eller dyrke vandsport. Saltvandselskere kan nyde det rolige Middelhav eller det brusende Atlanterhav.

Talrige fritids- og forlystelsesparker som f.eks. Disneyland i Paris, Festyland i Normandiet, Futuroscope i Chasseneuil-de-Poitou eller Vulcania i Auvergne tilbyder familien en eller flere oplevelsesrige dage.

Nøjagtig som filmmottoet "Velkommen til Ch'tis" er Département Nord en fantastisk feriedestination. Ikke kun børn bliver begejstret over de enorme Giants.

Næsten som på et kitsch postkort, kan man se det turkisblå vand i Vendon i slugten af samme navn, som er et af de smukkeste steder i Europa. Slugten opstod efter den sidste istid. Eventyrlystne familier kan vandre eller sejle i kano til slugten.

Nyons i Auvergne-Rhône-Alpes regionen er kendt for sine velsmagende oliven og gode olivenolie. Et lille tip er at besøge det ugentlige marked, hvor man kan finde alt, hvad hjertet begærer.

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af ferieboliger til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige ferieboliger, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker en feriebolig gennem os.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker til den feriebolig, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 6.917 sommerhuse