Emne nr.: 339-30057
Emne nr.: 339-30057

Du kan roligt glæde dig til nogle skønne dage sammen med familien i den feriebolig, du falder for. Ferien er noget ganske særligt, først og fremmest fordi der ikke er nogen af jer, der har travlt. Tværtimod har I alverdens tid til hinanden, til at være sammen. En feriebolig er den ideelle ramme, fordi I får helt frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

Jo flere ferieboliger du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde nøjagtig den feriebolig, der matcher dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det mest omfattende udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid få det bedste overblik hos os.

Når søgningen er ovre, og du har fundet nøjagtig den feriebolig, der matcher dine ønsker, står I næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage, og begynde at glæde dig. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Bornholm er et spændende sted at holde ferie, og det gælder i høj grad også, når vi taler om uge 34. I kan derfor godt glæde jer til nogle skønne dage sammen.

Din drøm om en dejlig ferie i uge 34 er lige kommet et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på siden får du nemlig altid det største udvalg af de forskellige ferieboliger, som det er muligt at booke i uge 34. For dig betyder det overblik og sparet tid, at du kan se mulighederne ét sted - så kan du fokusere på at finde præcis den feriebolig, der matcher dine krav.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Store og små vandhunde er vilde med Bornholm. De hvide strande med fint sand og bugternes rolige vand er ideelle til skønne dage ved vandet. På Bornholm byder naturen på alt det, man kan ønske sig på en familieferie.

Forlystelsesparken Joboland i Brændesgårdshaven har underholdning for hele familien. Her kan man give den gas i vandlandet og i klatreparken, dyste på minigolfbanen og besøge dyrene i dyreparken.

Den maleriske gamle bydel i Svaneke på Bornholms nordøstlige side er et af øens mest populære udflugtsmål. Den charmerende by har en atmosfære af gamle dage og indbyder til et smut rundt i de gamle gader.

Tæt på Gudhjem ligger Melstedgård Landbrugsmuseum og Madkulturhus. Her kan børn og voksne opleve og selv være med til at udføre arbejdet på bondegården, som det foregik i gamle dage.

Fra udsigtsplatformen på det 70 meter høje fyrtårn Hammerfyr er der en betagende udsigt over havet og borgruinen. I klart vejr kan man se helt til den svenske kyst.

Døndalen på den nordøstlige side af Bornholm er et naturoplevelse af de virkelig store. Her finder man bl.a. Danmark højeste vandfald på hele 22 meter.

Et af de meste kendte museer på Bornholm er Bornholms Kunstmuseum. De fleste af de udstillede værker er lavet af lokale kunstnere, men man kan også se værker af andre danske kunstnere.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for den feriebolig, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 301 sommerhuse