Emne nr.: 130-I57107
Emne nr.: 130-I57107

Ferien er noget, hele familien går og glæder sig til i lang tid. Jo mere travl hverdagen er, jo større bliver behovet for ferie - og jo længere tid synes man, at der går, til man endelig kan komme af sted. Men det er hele ventetiden værd. I jeres feriebolig er der tid til hinanden og til alle de dejlige oplevelser, der venter jer i lokalområdet.

I din søgning efter en feriebolig er det af stor betydning for dig, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem. På den måde forøger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af ferieboliger angår, er du i de bedste hænder. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Dag ud og dag ind, hele året.

At finde din feriebolig er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er overstået, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

I kan glæde jer til en skøn ferie i uge 28. Det bliver godt at slippe væk hjemmefra og nyde, at I har masser af tid til hinanden - og til de mange ferieoplevelser, som lokalområdet byder på.

Mængden af ferieboliger, du kan vælge mellem, har stor betydning for, hvor gode muligheder du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de ferieboliger, der er ledige i uge 28.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Maleriske landsbyer, spektakulære naturområder og en gennemført behagelig atmosfære præger Bornholm og gør øen til det perfekte sted at holde en afslappende familieferie.

Et af de meste kendte museer på Bornholm er Bornholms Kunstmuseum. De fleste af de udstillede værker er lavet af lokale kunstnere, men man kan også se værker af andre danske kunstnere.

De lange bornholmske strande byder på mange timers fornøjelse. Her kan man flyve med drager med børnene, og går man en tur langs vandet, kan man samle muslingeskaller og finde rav som dejlige souvenirs fra ferien.

På grund af de unikke landskaber på Bornholm, er det en storslået oplevelse at opleve øen fra hesteryg. Dette kan lade sig gøre, da man flere steder på øen kan leje heste.

I forlystelsesparken Brændesgårdshaven kan hele familien have en dejlig dag. De voksne kan slappe af i det smukke haveanlæg, mens børnene morer sig i parkens lege- og vandland.

Der er flere golfbaner på Bornholm, så er det en sport, familien udøver, kan de også lade sig gøre på ferien på den skønne ø.

Landbrugsmuseet Melstedgård er et frilandsmuseum, hvor man kan følge udvikling i landbruget på Bornholm gennem tiden. Man kan også selv få lov at prøve de gamle metoder.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har specielle ønsker til din feriebolig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker eller krav til den feriebolig, du er på jagt efter, vil vi gøre en stor indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 662 sommerhuse