Emne nr.: 130-I56208
Emne nr.: 130-I56208

Få feriens ønsker opfyldt, når I lejer den feriebolig, I helst vil have. Her kan I glæde jer til nogle herlige feriedage sammen, der kan byde på oplevelser i lokalområdet eller længere udflugter. Det er selvsagt helt op til jer, hvad I gerne vil opleve mens I er afsted.

Det har enormt meget at sige, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem, når du har søgt efter ”ferie bornholm jul”. Her er du kommet til det bedste sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik, og det sparer dig for tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den feriebolig, der er din favorit, er det tid til at få bookingen klaret. Der er ingen grund til at vente med beslutningen; så risikerer du bare, at andre lejer din feriebolig først. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Trængsel og alarm - det finder I ikke i den feriebolig, I ender med at leje til juledagene. I en feriebolig spreder julehyggen sig på en ganske særlig måde. Her er der ikke de samme gøremål, som der ville være derhjemme. I stedet kan I nyde julen i hyggelige rammer i netop den feriebolig, I har valgt at leje.

Når I er på udkig efter en feriebolig til julen, er det bedst at starte med at søge så hurtigt som muligt. På den måde er der større sandsynlighed for, at I kan udleve juledrømmen i den feriebolig, der passer til jeres ønsker og behov.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholms idylliske natur gør øen til det perfekte feriemål for familier, der ønsker en afslappende ferie.

Langs den bornholmske kyst er der ideelle forhold for surfere. Er man ny udi sporten, er strandene i Balka og Duodde oplagte steder.

Et museumsbesøg ud over de sædvanlige kan man opleve i Allinge-Sandvig på Nordbornholm. På Moseløkke Stenbrudsmuseum kan man lære om brydningen af sten på Bornholm og tage med på en guided rundtur.

I det uberørte skovområde Almindingen mit på Bornholm gemmer sig de mest fortryllende søer. Her kan man også glæde sig til at opleve det 162 meter høje udkigspunkt Rytterknægten og Ekkodalen med de 20 meter høje klippevægge.

En af de attraktioner på Bornholm, der tiltaler både børn og voksne, er Bornholms Jernbanemuseum på havnen i Nexø. Her kan I se de skønne gamle tog og høre om den bornholmske jernbanes historie. Museet har åbent i sommerhalvåret.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du booker din feriebolig hos os.

Hvis du finder den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 321 sommerhuse