Emne nr.: 090-97391
Emne nr.: 090-97391

En feriebolig er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan anvende den, netop som det passer jer. Hyg jer i jeres foretrukne feriebolig og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i nærområdet. I kan se frem til alle tiders ferie med skønne oplevelser og masser af tid til hinanden.

I din søgning efter en feriebolig er det af stor betydning for dig, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af ferieboliger angår, er du kommet til det bedste sted. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af ferieboliger. Hver eneste dag, hele året.

At finde din feriebolig er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig falde på plads, inden du kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til ferien starter. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så den del er hurtigt klaret.

Man går aldrig forkert af en feriebolig i august. Her kan I nyde den sidste bid af sommeren sammen med familie eller venner, før efteråret melder sin ankomst. Alt efter hvor den feriebolig, I vælger at leje, er beliggende, kan sommerens varme stadig mærkes.

Der er allerede tidligt på året rift om ferieboligerne til august. Forklaringen på det er, at selv om skolernes ferie er forbi (eller næsten forbi), er der stadig mange, der holder ferie i august. Begynd at søge efter en feriebolig til ferien i god tid, så bliver I præsenteret for det største udvalg af ferieboliger. Jo tættere vi kommer på ferien, jo færre ferieboliger er der tilbage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholm er den del af Danmark, der er mest forvent, hvad solskinstimer angår. Øen er meget populær blandt kunstnere, der bruger de lange sommerdage på at male landskaber.

Kan I lide at vandre i jeres ferie, er Bornholm et godt sted at tilbringe familieferien. Et hav af fint markerede vandreruter gør det nemt at opleve øen til fods.

I Middelaldercentret på Bornholm genopstår Middelalderen. Både børn og voksne er det interessant at få et indblik i, hvordan man levede på den tid. Mest spektakulært er middelalderfesternes muntre aktiviteter og udførelsen af de gamle håndværk.

Står der vandretur på dagens program, er det uberørte skovområde Almindingen midt på øen et godt valg. Her ligger også Rytterknægten, der er det højeste punkt på Bornholm.

Klippeskråningen Madsebakke i den nordlige del af Bornholm er kendt for de smukke helleristninger fra yngre bronzealder. Både børn og voksne kan glæde sig til at se disse.

Bornholms havne i Rønne og Nexø er meget populære blandt lystsejlere. Holder man ferie på øen, kan man leje en båd eller en havkajak og opleve den smukke klippekyst fra søsiden.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer din feriebolig til den laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på domænet bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker til den feriebolig, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 249 sommerhuse