Emne nr.: 130-I51517
Emne nr.: 130-I51517

Det faktum, at I får masser af tid til hinanden og præcis de ferieoplevelser, I selv skaber, er en stor del af glæden ved at holde ferie i en feriebolig. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede feriebolig og de oplevelser, som venter jer i nærområdet.

Det er meget vigtigt, at du kan vælge mellem så stor en mængde af ferieboliger som muligt, når du er ved at arrangere jeres forestående ferie. Herved får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis den feriebolig, der imødekommer jeres behov. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af hyggeligt indrettede ferieboliger.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den klares nemt og enkelt over nettet, og det varer kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieboliger til 12 personer ligger i en populær kategori, fordi der er plads til at samle flere familier og/eller vennepar. I får et rigtig fint udgangspunkt for feriens mange oplevelser, fordi I kan deles om husets faciliteter, samtidig med at man kan arrangere individuelle oplevelser i området. Måske foretrækker nogle af jer oplevelser i naturen, mens andre hellere vil ind og shoppe i den nærmeste by? Og fordelene stopper ikke her. Det er nemlig sådan, at du har væsentligt bedre chancer for at finde en feriebolig, der er så luksuriøst indrettet, at I får jeres helt egen swimming pool, når det er ferieboliger i denne størrelse, du kigger på. Der er ingen tvivl om, at udsigten til at boltre sig i vandet vil øge forventningens glæde betragteligt; ikke mindst hos børnene.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På grund af de mange attraktioner og den unikke natur er Bornholm et feriemål, som vil begejstre hele familien.

I købmandsgården Grønbechsgård i Hasle kan man købe kunsthåndværk fra hele Bornholm og forskellige andre områder af Danmark.

På Bornholms Middelaldercenter kan man bl.a. besøge en bondegård fra Østerlars. På centret får man et spændende tilbageblik i historien, og her er mange aktiviteter for børn.

Sprækkedalen Kobbeå mellem Østerlars og Gudhjem er et virkelig smukt sted. På en vandretur her kan man opleve stedets interessante vegetation.

Hvis I er interesseret i at lære Bornholms historie at kende, er det en god ide at besøge det gamle røgeri på havnen i Hasle. Røgeriet er i dag museum, og her berettes om det erhverv, der gennem tiderne har været så vigtig en del af Bornholms økonomi.

Et af de meste kendte museer på Bornholm er Bornholms Kunstmuseum. De fleste af de udstillede værker er lavet af lokale kunstnere, men man kan også se værker af andre danske kunstnere.

Gudhjem Museum et et hyggeligt lille museum i byens gamle stationsbygning. Hjemstavnsmuseet fortæller om områdets historie og er meget populært.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål omkring en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 43 sommerhuse